SBB je donirao digitalnu televiziju i internet KC Kragujevac

Kompanija SBB uvela je besplatnu digitalnu televiziju na više od 230 TV uređaja i najkvalitetniji WiFi internet servis u Klinički centar Kragujevac. Ovom donacijom SBB, zajedno sa SBB fondacijom, prvenstveno želi da pacijentima boravak u bolničkom okruženju učini lakšim.

Vrednost donacije, samo u opremi, iznosi više od 60.000 evra.

“Od prošle godine, prema ugovoru o donaciji koji smo potpisali, postavljena je kompletna infrastruktura u Klinički centar Kragujevac, kako bismo olakšali boravak pacijentima u bolnici, naročito onima koji moraju tamo duže da borave. U isto vreme, usluge televizije i interneta su besplatno dostupne i svim zaposlenim, kao i posetiocima bolnice.”, izjavila je Jovana Lukić, direktorka SBB fondacije.

Table sa nazivom SBB mreže i lozinkom postavljene su unutar ove zdravstvene ustanove.

SBB kompanija je prošle godine otpočela digitalizaciju Kragujevca koja će svim SBB korisnicima u ovom gradu omogućiti uslugu digitalne televizije i najbržeg interneta u Srbiji, do čak 1Gbps, a Kragujevac proglasiti šestim Giga gradom.

Kompanija SBB i SBB fondacija su ove godine, od početka epidemije koronavirusa donirali i 600 litara medicinskog alkohola KC Kragujevac i internet za COVID centar u Kragujevcu.

Podelite ovaj tekst: