SBB kupio Eunet

Završena je akvizicija kojom je Eunet, jedan od lidera u pružanju hosting i klaud servisa, postao deo Junajted Grupe (United Group) u kojoj se nalazi i SBB, vodeći kablovski operator u Srbiji

Eunet će još neko vreme poslovati kao samostalno pravno lice, a zahvaljujući integraciji korisnicima će biti ponuđena još bolja usluga i objedinjena ponuda informaciono-komunikacionih rešenja SBB-a i Euneta, zvanično su saopštile dve kompanije na konferenciji održanoj 28. aprila.

– Uz SBB-ov vrhunski Internet i data centar i Eunetovu odličnu platformu za hosting i klaud imamo veoma relevantnu ponudu na tržištu. Koaksijalna i optička mreža sa uslugama interneta, povoljne fiksne telefonije, hostinga i klauda i briga o korisnicima čini nas odličnim biznis partnerom savremenog poslovanja. Svako IT rešenje pravi se po meri klijenta i prilagođeno je vrsti i obimu delatnosti sa ciljem da dovede do efikasnijeg i profitabilnijeg poslovanja – izjavio je Srđan Tomašević, direktor SBB Solutions-a, regionalne platforme za pružanje visokokvalitetnih rešenja poslovnim korisnicima.

Integracijom poslovanja i usluga dve kompanije novim korisnicima će se od sada nuditi unapređeni SBB-ovi Biz Smart paketi sa Eunetovim hostingom, što predstavlja pravo rešenje za sve preduzetnike. Takođe, postojećim Biz Smart korisnicima nudi se širok spektar mogućnosti unapređenja klaud i hosting servisa.

Podelite ovaj tekst: