Sberbank zaposleni obradovali najmlađe prazničnim paketićima

Briga o onima kojima je pomoć najpotrebnija na poseban način može da upotpuni predstojeću prazničnu atmosferu.

Drugu godinu za redom, Sberbank zaposleni su svojoj novogodišnjoj proslavi dali humanitarni karakter. Naime, umesto ulaznice, zaposleni su na novogodišnju zabavu doneli više od 500 paketića s bojankama, knjigama, bojicama, igračkama i slatkišima za mališane svih uzrasta.

Ove godine pokloni su podeljeni Centru za zaštitu dece, omladine i odojčadi „Zvečanska“ u Beogradu, Prihvatilištu za mlade „Knjeginja Ljubica“ u Kragujevcu i Domu za nezbrinutu decu „Mika Antić“ u Somboru.

„Svako od nas svojim malim doprinosom može da napravi veliku promenu na bolje. Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo i ove godine, timski, uspeli da ulepšamo praznike mališanima širom Srbije. Sigurna sam da ćemo ovakve i slične akcije realizovati i u narednim godinama“, – izjavila je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Sberbank Srbija je tokom 2019. godine sprovela različite društveno-odgovorne projekte u okviru kojih je donirala paketiće ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, pomogla renoviranje jednog dela dečje bolnice „Tiršova“, donirala računarsku opremu Mašinskoj školi „Radoje Dakić“ u Beogradu, kao i tehničku opremu „Ruskoj školi“. Takođe, ugostili smo mališane iz „Zvečanske“ na predstavi „Disney on Ice“ u Štark areni i donirali sredstva organizaciji „Vrednosti života“.

Podelite ovaj tekst: