Sberbanka novogodišnje druženje sa decom iz hraniteljskih porodica

Treću godinu za redom, uoči novogodišnjih praznika, Sberbank Srbija realizovala je akciju “Sberbank deci”.

Sa prošlogodišnjeg druženja u Sremskoj Kamenici

Uspomene i emocije ponete sa prošlogodišnjeg druženja sa štićenicima “Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad” u Sremskoj Kamenici, motivisale su zaposlene u banci da ponovo pripreme paketiće za ove mališane i upravo sa njima provedu jedan od poslednjih radnih dana u 2017. godini.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo ponovo u prilici da doprinesemo prazničnom duhu i izmamimo osmehe više od 200 mališana. Oni su danas dobili svoj novogodišnji paketić, a mi pozitivnu energiju, puno srce i motivaciju da u narednoj godini dodatno pojačamo aktivnosti usmerene upravo ka njima.” – rekao je Aleksandar Milić, direktor Službe za marketing i komunkacije.

Ivana Koprivica, direktorka “Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad” u ime uprave i zaposlenih zahvalila se Sberbanci i izrazila nadu da će se ova saradnja nastaviti na radost dece i hranitelja.

Podsećanja radi, saradnja sa Centrom u Kamenici započeta je uoči novogodišnjih praznika 2016. godine zajedničkim kićenjem jelke, organizacijom predstave i dodelom paketića. Uspehu akcije jednako su doprinele obe strane, čime se stvorila želja da se saradnja kontinuirano razvija i u godinama koje slede.

Podelite ovaj tekst: