Sedmi kongres CFO i kontrolera Srbije

Sedmi kongres CFO i kontrolera Srbije biće održan 23. aprila, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Okupiće 500 učesnika i po brojnosti biće najveći poslovni kongres u zemljama bivše Jugoslavije

Bojan Šćepanović, organizator kongresa i direktor Menadžment centra Beograd

Centralna tema ovogodišnjeg kongresa je kako izgleda budućnost u finansijama. Prvi put jedan panel biće posvećen temi: šta generalni menadžeri (CEO) očekuju od CFO (finansijskih direktora) i kontrolera, a odgovor će ponuditi prvi ljudi šest prestižnih kompanija.

Sedmi kongres CFO i kontrolera baviće se i pitanjem kakvi su trendovi u kontrolingu i kako će u budućnosti izgledati funkcije finansija u kompanijama.

Kongres CFO i kontrolera Srbije tradicionalno je poznat po tome da okuplja isključivo profesionalce dokazane u praksi. Oko 90 odsto učesnika kongresa nalazi se na pozicijama CEO, CFO, odnosno direktora kontrolinga.

Kontroling kao način analize poslovanja nastao je u Nemačkoj, a Srbija je najbrže rastuće tržišтe kontrolinga, posle zemlje u kojoj je ovaj vid poslovne analize i nastao.

Na 7. kongresu CFO i kontrolera učestvovaće između ostalih i predstavnici kompanija: Microsoft, Delta Auto Group, Metalac AD, Nectar, Societe General Bank, Elektroprivreda Srbije, IBM, Telekom Srbije,  Strauss Adriatic, Mercator, Nelt, Henkel i drugih.

Podelite ovaj tekst: