Sigurna štednja u Kredi agrikol banci

Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku.

Kako bi odgovorila različitim mogućnostima i potrebama štednje svojih klijenata, Crédit Agricole je pripremila niz štednih proizvoda različitih karakteristika od kojih izdvajamo Liberte++: štednju u evrima na osnovu koje Banka odobrava pozajmicu u dinarima u visini do 80 odsto položenog depozita sa izuzetno niskom fiksnom NKS na pozajmmicu; kao i Liberté Loyalty 36: oročenu deviznu štednju uz koju klijenti tokom tri godine ostvaruju garantovanu, rastuću godišnju kamatnu stopu uz mogućnost podizanja sredstava u svakom trenutku nakon prve godine oročenja, bez gubitka prihoda od kamate.

Crédit Agricole banka u svojoj ponudi ima i Dečju štednju kod Vile Dobrile. To je štednja po viđenju koju roditelji ili staratelji mogu otvoriti svojoj deci. Sredstva se mogu uplaćivati u gotovini ili putem trajnog naloga, a na dinarske račune ove štednje uplate mogu, osim zakonskih zastupnika, vršiti i ostala lica, što je čini idealnom za poklone i nagrade.

Podelite ovaj tekst: