Soft Skills Academy – You can’t download everything

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), organizuje trodnevni seminar Soft Skills Academy od 27. do 29. maja, koji je namenjen studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

soft-skills-akademyTokom seminara, 30 odabranih studenata imaju priliku da pohađaju radionice i predavanja na temu “Lični autoritet i uticaj na druge”, pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri. Polaznici će dobijati savete o motivaciji, inspiraciji, podsticanju sebe i drugih, kao i ostvarivanja ciljeva kroz metode predstavljanja, pregovaranja, ubeđivanja i saradnje sa drugima. Kroz interakciju trener – učesnici, kao i kroz simuliranje realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti znanje.

Link za prijavu će se nalaziti na sajtu www.ssa.eestecns.org Prijave će trajati od 5. do 20.maja. Nakon tri produktivna i ispunjena dana, učesnici će biti nagrađeni sertifikatom, koji je dokaz da su uspešno savladali određenu temu.

Podelite ovaj tekst: