Sosijete ženeral uspostavila najnoviji sistem međunarodnih plaćanja

Sosijete ženeral banka uspostavila je najnoviji sistem međunarodnih plaćanja, koji klijentima omogućava da u veoma kratkim rokovima obave transkacije prema inostranstvu, uz jedan od najpouzdanijih onlajn servisa.

Unapređeni e-banking alati Sosijete ženeral, obradu naloga klijenata za plaćanje obavljaju u roku od 45 minuta, a novina je i mogućnost objedinjavanja čitavog procesa plaćanja, uz slanje prateće dokumentacije.

”Međunarodni platni promet predstavlja jednu od glavnih aktivnosti transakcionog bankarstva i izuzetno važnu uslugu koju banke pružaju realnom sektoru. Platni promet je, istovremeno, nažalost jedna od primaljivijih meta za visokotehnološki kriminal. Značajnim investicijama u digitalne tehnologije, pozicionirali smo se među liderima u ovom segmentu ne samo zbog brzine obrade, već i bezbednosti slanja naloga za devizni platni promet“, objašnjava Ivan Bulajić, izvršni direktor operacija Sosijete ženeral.

Sosijete ženeral srpskom tržištu nudi slanje naloga i prateće dokumentacije u objedinjenoj formi čime se, prema njegovim rečima, isključuje mogućnost presretanja poruka između klijenta i banke i izmene njihovog sadržaja.

Najnoviji servis omogućava klijentima da ceo proces obavljaju neuporedivo jednostavnije, bez potrebe dodatne komunikacije e-mailom, dok po izvršenju naloga klijent dobija potvrdu plaćanja u proseku za manje od jednog sata.

Klijenti Sosijete ženeral Srbija u istraživanjima su više puta odali priznanje banci za posvećenost i usluge u Globalnom transakcionom bankarstvu (GTB).

U toku 2016. godine, vodeći svetski finansijski časopis „Juromani“ (Euromoney) proglasio je Sosijete ženeral (Societe Generale) za najbolju banku u Srbiji, u pružanju usluga dokumentarnog poslovanja i garancija (Trade Finance) i upravljanja tokovima novca klijenata (Cash Management).

Podelite ovaj tekst: