Specijalna ponuda Kombank agrar kredita do 31.jula

Komercijalna banka je pripremila specijalnu ponudu agrar kredita, koja traje do 31. jula.

Ova ponuda namenjena je za finansiranje investicija i obrtnih sredstava uz veoma povoljne kamatne stope bez naknade banke za obradu zahteva.

Korisnici kredita mogu da budu nosioci registrovanih gazdinstava, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava, imaju otvoren namenski poljoprivredni račun u Komercijalnoj banci i nalaze se u aktivnom statusu.

Komercijalna banka u redovnoj ponudi za poljoprivrednike ima i kratkoročne Kombank agrar kredite za obrtna i trajna sredstva, kao i Kombank agrar kredite za investicije po veoma povoljnim uslovima.

U saradnji sa prodavcima poljoprivredne mehanizacije, prodavcima repromaterijala i lokalnim samoupravama, klijenti Komercijalne banke mogu da, po najpovoljnijim uslovima dođu do poljoprivredne mehanizacije, opreme, repromaterijala i sl.

Nastavljena je i saradnja sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u delu odobravanja subvencionisanih poljoprivrednih kredita, Garancijskim fondom AP Vojvodina, kao i učešće u programu IPARD podsticaja za investicije.

Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti mogu da dobiju u ekspoziturama Komercijalne banke širom Srbije, kao i putem Kontakt centra na brojeve 011 201 86 00 i 0700 800 900.

Podelite ovaj tekst: