Specijalna ponuda Kredi Agrikol banke

Kredi Agrikol banka pripremila je za 47. međunarodni Sajam lova, ribolova, sporta i automobilizma, koji se održava od 1. do 5. oktobra u Novom Sadu, specijalnu ponudu za kreditiranje kupovine novih automobila

Ova ponuda važiće do kraja oktobra, a najatraktivniji deo čine proizvodi indeksirani u evrima, jer se kamate kreću od 5,9 odsto za Limited edition kredit (rok otplate 36 meseci) do 7,95 odsto za kredit sa maksimalnim rokom otplate do 84 meseca. Kod svih kredita indeksiranih u evrima minimalno učešće klijenta iznosi 30 odsto, administrativni trošak je od jedan do dva odsto i ne postoje troškovi prevremene i delimične otplate. Bez obzira za koji tip kredita se odluči, klijent nema obavezu prebacivanja zarade u Kredi Agrikol banku.

U ponudi je i dinarski kredit sa fiksnom kamatom od 15,45 odsto, uz rok otplate do 72 meseca. Obrada zahteva iznosi jedan do dva odsto, a za ovu vrstu pozajmice nije potrebno učešće.

Ponudu auto kredita zaokružuje depozitni auto kredit indeksiran u evrima, sa kamatom od 3,51 do 5,51 odsto koja zavisi od visine depozita – može biti u rasponu od 31 do 100 odsto vrednosti vozila, a trošak obrade iznosi jedan odsto.

Pored navedenih kredita Kredi Agrikol banka je sa najpoznatijim auto brendovima pripremila i specijalne uslove finansiranja, u zavisnosti od brenda i modela vozila.

Podelite ovaj tekst: