Sportska avantura na Kopaoniku uz Balans+ Protein

Tradicionalna noćna ski kros trka u organizaciji Gorske službe spasavanja (GSS), održana je 26. februara na Kopaoniku, uz podršku brenda Balans+Protein.

Balans+Protein čoko šejk ima povećan sadržaj proteina

Neophodnu energiju za naporne trke učesnici su dobijali uživajući u ukusima Balans+ Protein čoko šejka, koji ima povećan sadržaj proteina u odnosu na ostale mlečne proizvode. Na trci se svake godine okupi veliki broj spasilaca i ljubitelja zimskih sportova iz zemalja u okruženju i ostalih država Evrope.

Pored čoko šejka, u Balans Plus Protein paleti proizvoda su jogurt i kiselo mleko, koji su obogaćeni 100 odsto prirodnim mlečnim proteinima. Osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića su proteini. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima i zbog toga su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce.

„Izuzetno nam je drago što smo sa brendom Balans+ Protein podržali ovu sjajnu trku koja promoviše sport i zdrav život. Uz ove mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac moći će da dobij pojačanu dnevnu dozu proteina, koja će mu obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti“, istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Podelite ovaj tekst: