Starbaks otvorio vrata za ljubitelje kafe u Srbiji

Jedan od najpopularnijih lanaca kafeterija Starbaks otvoren je za ljubitelje kafe u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu. U prvoj srpskoj Starbucks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržati sve prepoznatljive Starbucks napitke

Karol Žuracki, Goran Vesic, Adam Mularuk

Na otvaranju se okupilo mnogo zvanica iz Srbije i iz inostranstva, uključujući i zamenika gradonačenika Gorana Vesića.

„Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu imamo priliku da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast“, izjavio je Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u Amrestu.

Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 kvadrata sa 104 mesta za sedenje, uključujući 41 na terasi. Moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

Podelite ovaj tekst: