Super transfer Unikredit banke

Uzimajući u obzir veliko interesovanje klijenata za akciju Super transfer – Okupi ekipu, Unikredit banka je odlučila da produži inicijativu, koju sprovodi treću godinu zaredom, do kraja godine, ali i da poveća maksimalan iznos nagrade za sve učesnike akcije, sa 10.000 na 20.000 dinara.

super-transfer-unikredit-bankeKao i u prethodnim izdanjima Super transfera, svi klijenti Unikredit banke, fizička lica, imaju mogućnost da upućivanjem svojih prijatelja, kolega ili rođaka da postanu klijenti banke, zarade i do 20.000 dinara. Maksimalan iznos koji se može dobiti za jednog upućenog klijenta je 2.000 dinara. Klijent dobija 1.000 dinara na Masterkard poklon kartici po upućenom klijentu koji otvori račun u Unikredit banci i prenese zaradu ili penziju, dodatnih 500 dinara ukoliko upućeni klijent u roku od 45 dana od dana otvaranja računa, realizuje dozvoljen minus i /ili kreditnu karticu i dodatnih 500 dinara u koliko upućeni klijent u roku od 45 dana od otvaranja računa realizuje keš kredit.

Da bi klijent ostvario pravo na nagradu, potrebno je da preporučeni klijent do 31. januara donese u bilo koju ekspozituru popunjen liflet za Super transfer, koji se može naći u svim ekspoziturama Unikredit banke, sa podacima klijenta banke, otvori Selektor račun i primi najmanje jednu zaradu ili penziju na račun otvoren u Unikredit banci.

Svi učesnici akcije Super transfer, kako klijenti koji su preporučili Unikredit banku, tako i preporučeni klijenti koji su otvorili račun u Unikredit banci, ostvaruju pravo na dodatne pogodnosti za dinarski keš kredit sa osiguranjem, sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, kao i za stambeni kredit sa osiguranjem kredita kod NKOSK-a.

Klijenti koji su već učestvovali u inicijativi i bili nagrađivani u periodu do 1. maja, mogu ponovo da, upućivanjem novih klijenata u banku, budu nagrađeni znatno većim iznosom, a maksimalno do 20.000 dinara.

Podelite ovaj tekst: