Super Vero – 15 godina u Srbiji

Kompanija Veropoulos, od kako je počela sa poslovanjem na tržištu Srbije od 2002. godine, pokazala je veliku posvećenost vernim kupcima, zaposlenima i okolini, postajući ključni element srpskog tržišta i konstantno težeći da bude uzor u kvalitetu, istrajnosti i tradiciji.

Esftratios Batagias, Ana Kalezić i Nikos Veropulos

Danas, 15 godina kasnije, Super Vero je više od supermarketa – to je porodična, društveno odgovorna kompanija, aktivna u procesu stvaranja stabilnog srpskog društva, sa više od dva miliona zadovoljnih potrošača, 500 zaposlenih, 15.000 kvadrata prodajnog prostora i 40.000.000 evra uloženih u investicije.

Veropoulos kompanija je jedan od prvih investitora u Srbiji, koja je prepoznala srpsko tržište kao jedno od najvećih u regionu, sa velikim ekonomskim potencijalom i potrošačima zadovoljnim samo najvišim standardima. Od nastnka 1973. godine kao porodično preduzeće iz Atine, Veropoulos kompanija je u poslednjih nekoliko godina proširila svoje poslovanje na tržišta Makedonije i Srbije, čime je postala jedan od najvećih trgovinskih lanaca u ovom delu Balkana.

Veropoulos je izgradio dva poznata brenda u Srbiji – Super Vero i Jumbo – prepoznatljive po svom prijatnom ambijentu, proizvodnom asortimanu visokog kvaliteta, izuzetnoj usluzi i velikoj ponudi različitih brendova. Prvo se pojavio Super Vero sada sa više od 2 miliona potrošača, 500 zaposlenih, 15.000 kvadrata prodajnog prostora u Srbiji, a od 2016. godine otvorene su i tri Jumbo prodavnice, specijalizovane za igračke, kancelarijsku opremu, proizvode za decu i ukrašavanje kuće. Veropoulos kompanija već više od decenije brine o zadovoljstvu potrošača, pružajući im veliki izbor proizvoda visokog kvaliteta i izuzetnu uslugu – ulažući 40.000.000 eura u lokalno tržište.

„U poslednjih 15 godina, Veropoulos kompanija neprekidno prati potrošačke zahteve i potrebe tržišta Srbije. Uspešno rešavajući svakodnevne izazove, nastavljamo da se trudimo da unapredimo i doprinesemo svakom srpskom domaćinstvu zadržavajući najveću poslovnu posvećenost. U vremenu promena, naše porodično ime je simbol kvaliteta, vrhunske usluge, raznovrsne ponude proizvoda i posvećenosti našim vernim kupcima“, rekao je Nikos Veropoulos, vlasnik i izvršni direktor Veropoulos kompanije.

Veropoulos kompanija se neprekidno prilagođava navikama kupaca i zalaže se da ponudom svojih proizvoda poboljša njihovu potrošačku korpu. Kao kompanija međunarodnih aspiracija, Veropoulos je prepoznao komplementarnost kultura Grčke i Srbije, što je dovelo do širenja ekonomskog uticaja i menjanja pejzaža tržišta ovog regiona.

Prodavnice koje su na dobrim lokacijama, velika ponuda proizvodnog asortimana (sveža hrana, tradicionalni grčki proizvodi…) čini Veropoulos kompaniju jednom od omiljenih mesta za kupovinu potrošača na srpskom tržištu.

Podelite ovaj tekst: