Sve za leto uz popust do 50 posto

Sve što vam je potrebno da biste uživali u letu sada je u Home Plusu dostupno sa popustom do 50 posto: bazeni, baštenski nameštaj, suncobrani, peškiri, torbi i ležaljki za plažu…

Tokom akcije koja traje do 16. avgusta, široki asortiman proizvoda dostupan je uz izuzetno atraktivne cene u svim prodajnim objektima Home Plusa. Svima onima koji imaju dvorište ili veliku terasu biće posebno zanimljivi bazeni sa popustom do 50 posto: od malih za najmlađe pa do velikih u kojima može uživati i veliko društvo. Tako, na primer, bazen prečnika dva metra moguće je kupiti za manje od 2.000 dinara. Bazen prečnika tri metra u kompletu sa filter pumpom dostupan je u Home Plusu za manje od 5.000 dinara!

Letnjih hit – ležaljka AIR SOFA koja se ne naduvava, već se njome “uhvati” vazduh i zaveže dostupna je za samo 1.000 dinara. Lako se nosi, pakuje se u malu laganu torbicu i može da pluta na vodi.

Pored artikala namenjenih uživanju na suncu i vodi, do 16. avgusta u Home plusu aktuelni su i popusti na Whirpool ugradnu tehniku od 15 posto, BEKO frižidere i Candy veš mašine od 10 posto i trpezarijske stolice od 20 posto.

Home Plus (bivši Home Centar) vodeći je trgovinski lanac za opremanje doma u Srbiji. Kupcima su dostupne radnje u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i kao i online prodavnica www.homeplus.rs. Kupovina u Home Plusu je moguća i pozivom call centra na broj 011-4155155.

Podelite ovaj tekst: