Telekom i Supernova neće isključivati korisnike starije od 65 godina

Tokom trajanja vanrednog stanja kompanije Telekom Srbija i Supernova zbog neplaćenih računa neće isključivati usluge korisnicima starijim od 65 godina. Ovoj grupi korisnika neće biti obračunate kamate za sve račune, koji su im pristigli u vreme trajanja vanrednog stanja

Još jedan poziv starijim sugrađanima da tokom epidemije ne izlaze iz domova

Kompanije pozivaju najstarije sugrađane da u toku trajanja epidemije izazvane korona virusom ne izlaze iz domova, a sve ostale da učine sve što je u njihovoj moći da svojim bakama i dekama učine vreme provedeno u kući što prijatnijim.

Juče je veliki broj zvaničnika, javnih ličnosti i influensera delio na društvenim mrežama slike „Pomozimo im da ostanu kod kuće“ kao apel da podržimo naše roditelje, bake i deke u toku njihove izolacije.

Kampanju su pokrenuli Telekom Srbija, Supernova i agencija Red Communication, a objavljivanjem na svojim profilima podršku su do sada pružili premijerka Ana Brnabić, glumci Miloš Biković, Milan Marić, Miloš Timotijević, pevač Nikola Rokvić, Nataša Bekvalac, Ana Stanić, Fudbalski klub „Crvena Zvezda“ i mnogi drugi.

 

Podelite ovaj tekst: