Tokom leta plaćajte račune bez provizije uz Sberbank Online

Nova letnja ponuda Sberbank Srbija donosi korisnicima Sberbank Online usluge besplatno plaćanje računa do 31. avgusta. Ova odlična pogodnost omogućava da se plaćanje računa, izmirivanje obaveza po karticama ili prebacivanje novca na štedni račun obavi na brz, jednostavan i komforan način i pri tome ostvari značajna ušteda.

bez-provizije„Ostajemo dosledni opredeljenju da nadmašujemo očekivanja naših klijenta, a nova letnja pogodnost elektronskog plaćanja bez provizije predstavlja korak dalje u tom pravcu. Ovo je odlična prilika za naše klijente da se uvere u sve prednosti elektronskog bankarstva, koje mogu koristiti putem računara ili mobilnog telefona, jednostavno, brzo i bezbedno,“ izjavila je Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora nadležna za resor za poslovanje sa stanovništvom u Sberbank Srbija.

„Kako je leto period kada većina ljudi svoje vreme želi da posveti porodici i prijateljima i kada se veliki deo bankarskih transakcija obavlja na odmoru, svim našim klijentima omogućili smo plaćanje računa putem Sberbank Online sa nula odsto provizije,” nadovezala se Marijana Vasilesku, i dodala: „Kao moderna i inovativna banka, u Sberbank Srbija kontinuirano radimo na unapređenju naših proizvoda i usluga, ali i pažljivo slušamo i pratimo potrebe naših klijenata. U vezi sa tim ćemo i u budućnosti nastaviti da razvijamo naše usluge u oblasti digitalnog bankarstva i pokretati nove akcije, poput ove, sa dodatnim pogodnostima za sve naše klijente.“

Sberbank Online usluga, koja je dostupna putem e-banking platforme i m-banking aplikacije, besplatna je uz Jednostavno tekući račun i pored 0% provizije za plaćanje računa pruža i dodatne pogodnosti. Klijenti u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad svojim finansijama kroz direktan uvid u stanje i tekući promet, a bankarske transakcije je moguće obaviti u bilo koje vreme za svega nekoliko minuta, iz doma ili kancelarije. Detaljne informacije o letnjoj akciji se nalaze na linku http://sberbank.rs/letnja-akcija/.

Podelite ovaj tekst: