Tokom posete delagacije Srbije Bahreinu VODAVODA na Kraljevskom dvoru

Prva zvanična poseta delegacije Republike Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandom Vučićem, Kraljevini Bahrein pobudila je veliko interesovanje javnosti, posebno jer je organizovana malo pošto nam je ova zemlja uputila značajnu pomoć tokom pandemije.

Centralna tema ove posete i susreta predsednika Republike Srbije sa kraljem Hamadom Bin Isom Al Kalifom i prestolonaslednikom i premijerom Salmanom Bin Hamadom Al Kalifom bila je proširenje ekonomske saradnje dve države.

Upravo zbog toga je u toku razgovora pažnju mnogih privukao jedan detalj – flašice VODAVODE iz Srbije na stolu kraljevske porodice.

Ako se zna da VODAVODA po sastavu važi za jednu od najkvalitetnijih prirodno mineralnih arteških voda globalno, onda ne čudi što se našla u odabranom društvu svetskih premium brendova sa statusom „odobrenog proizvoda“ Kraljevskog dvora Bahreina.

Inače, VODAVODA je prisutna na gotovo 15 svetskih tržišta, a u ekonomski razvijenim zemljama Zaliva uživa posebnu popularnost.

Možda baš zato može da bude garancija kvaliteta i dobar vetar u leđa koji će „pogurati“ još srpskih proizvoda na tržišta zemalja Zaliva.

Podelite ovaj tekst: