Tura trofeja u Srbiji

U periodu od 14. do 19. oktobra skoro 15.000 fudbalskih fanova posetilo je Turu trofeja UEFA Lige šampiona koju na njenom proputovanju kroz Srbiju predstavlja Unikredit

Zahvaljujući ovom događaju, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu u Novom Sadu, Nišu i Beogradu imali su priliku da osete jedinstvenu atmosferu koju sa sobom nosi ovo prestižno fudbalsko klupsko takmičenje, kao i da se slikaju sa popularnim trofejom i sa fudbalskim legendama Dejanom Stankovićem, Mičelom Salgadom i Dejanom Savićevićem.

Srbija je bila poslednja stanica ovogodišnje Ture trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja Unikredit. Popularni “ušati” pehar je 14. oktobra posetio Novi Sad, dok je 15. oktobra bio izložen na balkonu Šampionskog autobusa u Nišu. Tokom boravka u Beogradu, od 17. do 19. oktobra, trofej je bio izložen na balkonu Unikreditovog šatora u samom centru grada, na Trgu Republike.

Dejan Stanković, bivši kapiten srpske reprezentacije i zvanični ambasador Unikredita za Turu trofeja UEFA Lige šampiona, i Mičel Salgado, zvanični ambasador UEFA-e za Turu trofeja, otvorili su ovaj spektakularni događaj koji je tokom tri dana posetilo oko 9.000 ljubitelja fudbala. U izložbenom šatoru posetioci su imali priliku i da pogledaju multimedijalnu izložbu koja im je omogućila da ponovo prožive najznačajnije fudbalske trenutke, kao i da osvoje originalne suvernire.

Podelite ovaj tekst: