Tvoj Plazma ritual – sve stane u jednu reč

Brand Plazma kompanije Bambi ne prestaje da iznenađuje svoje verne potrošače. Krajem 2019. godine započeo je priče o omiljenim Plazma ritualima sa svojim fanovima, a ove jeseni nastavlja još lepše putovanje. Prvo smo čuli priče o brojnim ritualima Plazma konzumacije, i zbog čega su oni važni za svakog potrošača pojedinačno, a sada se ide i korak dalje.

Nova edicija pakovanja Plazma 150g

Ove jeseni, brand Plazma je iznenadio sve potrošače, tako što je lansirao specijalnu ediciju Plazme 150g. Pored tri različita pakovanja, koja će nositi ključne poruke – LJUBAV. JUTRO. ŽELJE, novost je i to što će u samim pakovanjima na svakom od keksića biti ispis različite reči. Ukupno, potrošači će moći da nađu 45 različitih reči, po 15 u tri različita pakovanja.

Ali, to nisu samo obične reči. To su i emocije, želje, osećanja, ono što poželite nekome, a sve stane u jednu reč.

 

Plazma je već više od pola veka vaš životni saputnik, neko ko vas dobro razume. Želimo da podelite sa nama svoje priče i rituale, sve one koje staju u tu jednu reč, koju vam Plazma nudi. Svaki ritual ima emociju u svojoj suštini, i međusobno se razlikuje od osobe do osobe. Nadamo se da ćete u 45 reči koje vam Plazma daje, moći svoja osećanja da iskažete prema nekome koga volite, tako da Sve stane u jednu reč“, poručuju iz brenda Plazma.

Požurite do vaše najbliže radnje i uzmite svoje omiljeno pakovanje Plazme 150g. Bilo da je to Ljubav, ili Jutro, ili Želje, Plazma vas poziva da svoje omiljene rituale podelite na društvenim mrežama i da je pratite na Instagramu, Facebook-u i YouTube-u, kao i na www.plazma.rs za nova iznenađenja.

Ritual – sve stane u jednu reč.

Podelite ovaj tekst: