U Home plusu snižena bela tehnika i televizori do 17. septembra

U objektima Home plusa, kod Sajma i u TC Ušće, u toku je akcija “Elektro šok” tokom koje su bela tehnika i televizori dostupni kupcima po izuzetno atraktivnim cenama.

Akcija traje do 17. Septembra, a u saradnji sa najpoznatijim svetskim proizvođačima obezbeđen je širok asortiman najtraženijih proizvoda pod povoljnim uslovima kupovine.

Whirpool veš mašina velikog kapaciteta od sedam kilograma u toku akcije košta 27.999 dinara, a Indesitova kapaciteta šest kilograma atraktivnih 22.999 dinara. Po sličnim cenama u ponudi su i veš mašine Gorenje, Candy i Vox.

Veliki kombinovani frižider Vox, sa zamrzivačem kapaciteta 320 litara moguće je kupiti po ceni od 36.999, a nešto manji Gorenje za 29.999 dinara.

Gorenje šporet sa ravnom pločom dostupan je kupcima po ceni od 38.999 dinara a komplet koji čine ugradna rerna i ravna ploča proizvođača Beko 43.999 dinara.

Televizori poznatih svetskih proizvođača su dostupni po ceni od 22.999 dinara, a uz neke modele pametnih televizora dobijaju se i vredni pokloni.

Uz LG televizor ekrana od 43 inča dijagonale koji košta 49.999 dinara. na poklon se dobija gejmped. za igranje igrica, koji će upotpuniti doživljaj korišćenja vrhunskog televizora.

Podelite ovaj tekst: