U Kredi Agrikol dostupna instant plaćanja

Klijenti Kredi Agrikol banke Srbija imaju mogućnost da obavljaju plaćanja na najsavremeniji način – putem instant plaćanja, koja donose prednost trenutnog prenosa novca, uz zadržavanje komfora plaćanja.

Instant plaćanja omogućavaju da sredstva budu na računu primaoca gotovo istog momenta kada je plaćanje izvršeno, bez obzira u kojoj banci je račun primaoca. To znači da će sva instant plaćanja biti odmah realizovana, odnosno 24 sata dnevno, svakog dana u godini uključujući vikende i praznike.

Građani će ovu vrstu plaćanja koristiti putem elektronskog i mobilnog bankarstva, dok privreda na raspolaganju ima i plaćanje na šalterima svih filijala banke. Instant plaćanja su ograničena na domaće platne transakcije, u iznosu do 300.000 dinara i značajno su jeftinija od uobičajenog naloga za prenos koji se realizuje po hitnoj proceduri.

„Kredi Agrikol banka podržava projekat Narodne banke Srbije Instant plaćanja, kojim se domaći platni sistem modernizuje koristeći sve prednosti digitalizacije. Ovo je način da našim klijentima učinimo dostupnim najnaprednije finansijske usluge i pružimo servis, koji je u skladu sa principima poslovanja Kredi Agrikol grupe, koji počivaju na 100 odsto ljudskom i 100 odsto digitalnom pristupu“, izjavila Marijana Cupara, rukovodilac Digital i Marketing divizije u Kredi Agrikol banci Srbija.

U narednom periodu, očekuje se i kompletiranje procesa instant plaćanja, kada će na raspolaganju biti i mogućnost ovakvog plaćanja na prodajnom mestu trgovca.

Podelite ovaj tekst: