U Super Vero marketima uvedena nova mera zaštite: ShopUVCube – stanica za dezinfekciju potrošačkih kolica i namirnica

ShopUVCube koristi UV tehnologiju bez dodatnih hemikalija, 100 odsto je bezbedna i pruža 99,9 odsto dezinfekcije od svih virusa i bakterija za samo 20 sekundi.

Mašina za dezinfekciju

Imajući u vidu ozbiljnost zdravstvene situacije izazvane pandemijom virusa Covid-19, kompanija Veropoulos uvela je visoke mere zaštite kupaca i zaposlenih u svojim prodajnim objektima.

U jednom trenutku naši životi su se drastično promenili. Ostali smo u kućama, u karantinu, i počeli smo da cenimo ono najvrednije što imamo – naše zdravlje.

A jedan od najboljih načina da sačuvamo sebe i svoje voljene tokom ovog perioda jeste dezinfekcija. U svakodnevnom životu, susrećemo se sa predmetima koji prenose različite mikrobe i viruse i koji su u dodiru sa više ruku.

Iz tog razloga, u Super Vero prodajnim objektima nalazi se stanica za dezinfekciju kolica, ali i proizvoda, ShopUVCube – koja koristi najnoviju UV tehnologiju, bez dodatnih hemikalija.  ShopUvCube koristi UV zračenje i ozon za površinsku dezinfekciju i potpuno je bezbedna.

Mikrobiološka ispitivanja pokazuju da se za predviđeno vreme od 20 sekundi, može izvršiti čak 99,99% dezinfekcije od virusa i bakterija. Mogu se dezinfikovati prazna kolica, ali i kolica sa proizvodima, pa to potrošači više ne moraju da obavljaju kod kuće.

ShopUVCube se koristi vrlo jednostavno, a uputstva za upotrebu nalaze se u Super Vero prodavnicama.

Stanica za dezinfekciju ShopUVCube, do sada je postavljena u Super Vero marketu na Novom Beogradu, a biće postavljena i u marketima na Konjarniku, u Žarkovu i u Ziri.

Budimo odgovorni, čuvajmo sopstveno zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice i okoline. Samo zajedno možemo postići cilj i što pre prevazići pandemiju. Upravo zato se u svim Super Vero i Jumbo objektima nalaze redari koji kontrolišu da li kupci nose maske, obezbeđena su dezinfekciona sredstva na svakom odeljenju, obeležena su mesta za stajanje kako bi se držala propisana distanca, a zdravstveni radnici imaju prednost prilikom kupovine.

Podelite ovaj tekst: