Unikredit banka – Nacionalni šampion u kategoriji održivog poslovanja

Na svečanoj dodeli priznanja European Business Awards održanoj u Zagrebu, među najboljim kompanijama iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Makedonije, Unikredit banka je dobila nagradu za Nacionalnog šampiona u kategoriji održivog poslovanja.

Sa dodele nagrade

U skladu sa propozicijama takmičenja, neophodno je da svaki pobednik bude usmeren ka inovacijama, uspehu i etičkom poslovanju, dok kategorija za koju je Unikredit banci dodeljena nagrada prepoznaje kompanije kojima su klijenti, zaposleni, životna sredina i lokalna zajednica u fokusu poslovanja. Ova nagrada takođe ističe kompanije koje kontinuirano sprovode i unapređuju aktivnosti u okviru društveno odgovornog poslovanja.

U vezi sa ovom nagradom, Adrian Trip, izvršni direktor European Business Awards-a, je izjavio: “Ovi događaji ne samo da proslavljaju uspeh naših dinamičnih Nacionalnih šampiona u takmičenju, već i njihove ključne uloge koje igraju u snažnoj poslovnoj zajednici u Evropi.”

Nakon proglašenja, Alen Dobrić, član Izvršnog odbora Unikredit banke, je izjavio:

„Izuzetno smo ponosni što je naše angažovanje na unapređenju korporativnog okruženja i lokalnih zajednica u kojima poslujemo prepoznato od strane ovog prestižnog nagradnog programa. Ova nagrada nas obavezuje da nastavimo u istom smeru – da investiramo finansijski i ljudski kapital kako bismo kreirali bolje mesto za sve nas.”

U narednom krugu, Nacionalni šampioni će prikazati video prezentacije sa svojom jedinstvenom pričom i objašnjenjima svojih poslovnih uspeha. Pobednici kategorija će biti izabrani javnim glasanjem, a svečano proglašenje će biti organizovano u proleće 2017. godine na Gala finalu.

European Business Awards iz Londona je najveće međusektorsko poslovno takmičenje u Evropi i ove godine je učestvovalo više od 33.000 preduzeća iz 34 zemlje.

Podelite ovaj tekst: