Unikredit na prvom mestu u 28 kategorija u 2019. prema Euromoney anketi o finansiranju trgovine

Nagrade uključuju prvo mesto na globalnom nivou u pet kategorija “Najboljih usluga”, kao i prepoznavanje UniCredita kao tržišnog lidera u još jedanaest zemalja među kojima je i Srbija

UniCredit je imenovan za Najboljeg globalnog pružaoca usluga u kategorijama “Sveusluge”, “Savetovanje”, “Finansiranje/Plaćanja”, “Sveukupnoizvršenje” i “Proizvodi” prema Anketi o finansiranju trgovine 2019. koju je sproveo časopisEuromoney.

Ovo istraživanje, koje se sprovodi osmu godinu zaredom, ujedno prepoznaje UniCredit i kao tržišnog lidera u Srbiji, Centralnoj i istočnoj Evropi (CIE), Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Turskoj.

U kategoriji “Najboljausluga”, UniCredit je rangiran na prvom mestu u Srbiji, CIE, Srednjemistoku, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Turskoj i Nemačkoj.

Lista najboljih, koja je sastavljena na osnovu povratnih informacija prikupljenih od preko 7.000 korporativnih klijenata banaka, prepoznaje UniCreditovu kontinuiranu izvrsnost u oblasti finansiranja trgovine, koja se bazira na UniCreditovom odličnom poznavanju svojih ključnih evropskih tržišta i izvanrednoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

Đani Franko Papa, glavni menadžerUniCredita, rekao je:
“Oduševljeni smo što Euromoney i klijenti koji su učestvovali u anketi nastavljaju da prepoznaju UniCredit kao najboljeg globalnog pružaoca usluga u oblasti finansiranja trgovine u okviru različitih ključnih kategorija usluga i Širom različitih regiona. Napredak koji smo ostvarili u odnosu na prošlogodišnju listu najboljih ističe našu postojanu posvećenost zadovoljavanju potreba naših klijenata, spremnost da prihvatimo nove alate vezane za obrtna sredstva, kao i snagu naše međunarodne mreže.”

UniCredit nastavlja da ulaže u inovacije u području finansiranja  trgovine, prvenstveno putem blockchain konzorcijuma “we.trade”, kao i Trgovinske informacione mreže.

Podelite ovaj tekst: