Uz Sberbank keš kredit penzija stiže dan ranije!

Osluškujući potrebe najstarijih sugrađana Sberbank Srbija pripremila je veoma atraktivne ponude keš kredita i kredita za refinansiranje, uz fiksnu kamatnu stopu. Banka nudi i dodatnu pogodnost za penzionere, koji uz keš kredit ili kredit za refinansiranje prenesu penziju na Sberbank tekući račun – oni će penziju primiti dan ranije.

Keš kredit i kredit za refinansiranje moguće je podići u iznosu do 1.200.000 dinara, sa rokom otplate do 83 meseca. U realizaciju svakog kredita uključeno je i osiguranje.

„Potrudili smo se da uz odlične uslove, brz i jednostavan proces obrade, omogućimo našim najstarijim korisnicima keš kredita i kredita za refinansiranje da brže i jednostavnije, uz fiksnu kamatnu stopu, dođu do neophodnih novčanih sredstava. Želimo da čujemo najstarije sugrađane, jer znamo da odlazak u penziju predstavlja priliku za neke nove doživljaje, a mi smo tu da ih podržimo u tome“, ističe Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Iskoristite atraktivnu ponudu Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje za penzionere koja traje do 18. decembra 2020. godine.

Više informacija u najbližoj ekspozituri Sberbanke ili pozivom Kontakt centara na 19909. Reprezentativni primer je sajtu na www.sberbank.rs

Podelite ovaj tekst: