Uz vaučer jeftiniji boravak na Zlatiboru

Svi koji požele da po nižoj ceni provedu uskršnje praznike i vrele letnje dane na jednoj od najlepših srpskih planina Zlatiboru, mogu da preuzimu vaučer na štandu Dunav osiguranja na Sajmu turizma od 23. do 26. februara.

Duško Kovačević

Odmaralište Dunav predstavilo se na Sajmu sa dve ponude, od kojih prva podrazumeva da preuzimanjem vaučera svi ostvaruju popust od 30 odsto.

Duško Kovačević, direktor odmarališta je rekao da se popust može ostvariti preuzimanjem vaučera na štandu Dunav osiguranja i vaučer važi od početka sajma do 24. aprila. Za taj period cene sa popustima su od 2.380 dinara po osobi u trokrevetnoj sobi do 3.815 dinara po osobi za smeštaj u apartmanu.

Ono što će posebno obradovati mnoge roditelje, deca uzrasta do sedam godina ne plaćaju smeštaj u pratnji roditelja, a za decu od sedam do 12 godina dnevno se plaća 1.190 dinara, na bazi polupansiona. Ovaj popust za posete Odmaralištu Dunav na Zlatiboru važi i u vreme uskršnjih praznika, odnosno tokom celog prolećnog raspusta.

„U okviru cene gostima su na raspolaganju i usluge relaks centra koje se ogledaju u korišćenju fitnes i spa centra, kao i dečje igraonice i animacijskih programa za decu, zato toplo preporučujem posetiocima da preuzmu vaučer i iskoriste ponudu“, istakao je Kovačević.

Uz Odmaralištu Dunav ove godine se, osim jeftinijeg Uskrsa, može i jeftinije letovati.

Na štandu Dunav osiguranja predstavljena je i rana promocija za leto sa 20 odsto popusta.

Gosti koji se odluče za sedmodnevni boravak, objasnio je Kovačević, pored tih 20 odsto popusta mogu da ostvare i dodatnih 30 odsto.

Rezervacijom smeštaja u periodu od 1. jula do 3. septembra ove godine, posetioci štanda „Dunav osiguranja“ na Sajmu turizma obezbeđuju popust od 20 odsto na standardne cene, uz mogućnost spajanja popusta koje Odmaralište odobrava na dužinu boravka.

Pored rezervacije smeštaja u navedenom terminu, uslov za ostvarivanje popusta jeste avansna uplata od 50 odsto cene najkasnije do 26. maja. Cene se, zavisno od dužine boravka, kreću od 2.800 dinara dnevno za uslugu polupansiona za smeštaj u sobi pa naviše, u zavisnosti od izabrane smeštajne jedinice. Deca uzrasta do sedam godina imaju gratis smeštaj i polupansion, dok se za stariju decu, od sedam do 12 godina, plaća 1.360 dinara dnevno.

I za letnji period, Odmaralište Dunav na Zlatiboru pripremilo je animacijski program za decu, obezbedilo dečju igraonicu, u čiju cenu ulaze i usluge relaks centra.

Podelite ovaj tekst: