Velika prodajna akcija povodom 15. rođendana Home Plus-a

Najveći trgovinski lanac za opremanje doma u Srbiji Home Plus proslavio je 15. rođendan i tim povodom u Beogradu, u svom salonu u tržižnom centru Ušće organizovao 10. maja veliku prodajnu akciju i puno lepih iznenađenja za kupce.

Sa rođendanske proslave 10. maja u TC Ušće

Home Plus, ranije poznat kao Home Centar, doneo je u Srbiju novi asortiman i koncept kupovine u Srbiju i inspirisao milione ljudi da aktivno unapređuju prostor u kojem žive i rade.

Povodom proslave rođendana Home Plusa kupce očekuju mnogobrojne pogodnosti: akcijska prodaja najatraktivnijih artikala sa popustima do 70 posto, pokloni, promocije poznatih brendova, žurka i naravno torta! Prodajna akcija trajaće od 10. do 24. maja i ovo će biti jedinstvena prilika za kupce da pod izuzetno povoljnim uslovima opreme svoj dom u svim objektima Home Plus-a u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na sajtu namenjenog za online kupovinu – www.homeplus.rs.

Krajem proleća, Home Plus otvara vrata u okviru šoping centra Ada Mall preko puta Ade Ciganlije, a takođe priprema i proširenje asortimana novim atraktivnim proizvodima, kao i nove pogodnosti za lojalne kupce.

Podelite ovaj tekst: