Veliki kućni sajam u Home plus

U sedam objekata Home Plusa (ranije poznat kao Home Centar) u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Jagodini od 1. do 23. novembra trajaće tradicionalna akcija Home Plus – Veliki kućni sajam.

U toku akcije, sa uračunatim popustima, moći će da se kupi više od 3.000 proizvoda za kuću (bela tehnika, nemaštaj i drugi proizvodi). U saradnji sa više od 100 predstavnika najpoznatijih svetskih proizvođača obezbeđen je veliki broj proizvoda. U toku akcije, veliki broj artikala moći će da se kupi u pola cene jeftinije.

Emilija Stojaković, direktor marketinga Home plus je na predstavljanju akcije 30. oktobra, rekla da će pored niskih cena za posetioce biti organizovane prezentacije, degustacije, pokloni uz kupovinu. Promocije će biti održane u tri Home Plus objekta – na Beogradskom sajmu, u TC Ušće na trećem spratu, TC Big, u Novom Sadu.

”U kompaniji pratimo trendove u oblasti dizajna, kvaliteta i ponude kućnih proizvoda. Najtraženiji su aksesoar, gedžeti i ukrasi za mobilne telefone i modni predmeti za žene”, rekla je Stojaković.

Proizvodi obuhvaćeni akcijom Velikom kućnog sajma moći će da se naruče i putem sajta www.homeplus.rs

Podelite ovaj tekst: