Visa i UniCredit Banka vas vode na Lovefest

Lovefest, jedan od najboljih regionalnih festivala, u Vrnjačkoj Banji će od 1. do 3. avgusta ugostiti preko 100 izvođača.

Visa i UniCredit Banka su ponosni partneri ovog događaja, a zahvaljujući njihovom partnerstvu, ljubitelji ovog festivala imaju mogućnost da osvoje 3 puta po dve besplatne ulaznice za Stage Experience, a korisnici Visa platnih kartica UniCredit Banke koji od danas do 29. jula kupe ulaznice u lancu Kafeterija širom Srbije ostvaruju 15 posto popusta. Za korisnike Visa kartica UniCredit Banke obezbeđen je brzi prolaz na samom festivalu. Dovoljno je samo da ponesete vašu Visa platnu karticu i uživate u svim pogodnostima koje smo pripremili za vas.

Ukoliko ste kreativni, maštoviti i volite da crtate, osmislite kako bi mogla da izgleda Visa Lovefest platna kartica UniCredit Banke i pošaljite na mejl lovekonkurs@unicreditbank.rs najkasnije do 26. jula i besplatne ulaznice mogu biti vaše. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu UniCredit Banke, odnosno na www.unicreditbank.rs. I to nije sve, najbolje “ljubavne kartice” će biti izložene na zajedničkom štandu ove dve kompanije.

Oni kojima je platna kartica pretežno sredstvo plaćanja od ove godine mogu da odahnu, jer ih na svim šankovima Lovefesta čekaju upravo POS terminali UniCredit Banke. Time je UniCredit Banka, osim “brzog ulaza” omogućila korisnicima svih platnih kartica i mogućnost brže i lakše kupovine na festivalu. Jednom rečju UniCredit Banka se postarala da svaki momenat na Lovefestu iskoristite na pravi način sa prijateljima uživajući u muzici vaših omiljenih izvođača.

Među svetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda nemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a posle četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvezda Joris Voorn. Ne smemo zaboraviti da će na festivalu gostovati i Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Jamie Jones, Marco Carola. Čuvena bina posvećena tvrđem rok i hip-hop zvuku, posle dve godine pauze, ponovo se vraća na velika vrata i u potpuno novom koncertnom formatu, a svaki od izvođača, kao posebnu najavu svog nastupa snimio je specijalan video u saradnji sa Lovefest ekipom. Novi program na Live bini 1. avgusta, otvoriće legende jugoslovenske pop-rok scene Bajaga i Instruktori, a iste večeri nastupiće i Bojana Vunturišević čiji je vokal jedan od vodećih na savremenoj domaćoj pop sceni.

Kompletan program Lovefesta možete pronaći na www.lovefest.rs

Podelite ovaj tekst: