Više od 600.000 korisnika „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti

Broj potrošača u Srbiji koji koristi „Sa nama na putu“ program lojalnosti kompanije NIS prešao je 600.000. Ovaj program koji omogućava sakuplјanje bonus poena, a samim tim i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga dostupan je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije

NIS je 2015. pokrenuo Program nagrađivanja lojalnosti kupaca, u cilјu unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga

NIS, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, pokrenuo je 2015. godine „Sa nama na putu“ program nagrađivanja lojalnosti kupaca, u cilјu unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji. Pored osnovnih  benefita koje „Sa nama na putu“ kartica nudi prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, u okviru NIS-ovog programa lojalnosti dostupne su i dodatne pogodnosti, veći broj bonus poena na brendirana goriva kao i na određene artikle dopunskog asortimana.

Kako bi zadovolјio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje, NIS je nastavio sa unapređenjem ponude u okviru „Sa nama na putu“ programa lojalnosti, uvođenjem početkom prošle godine, u saradnji sa Sberbank Srbija, dodatne pogodnosti korišćenja platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti  koja omogućava plaćanje  na odloženo, do 45 dana, goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji. Istovremeno, u želјi da pogodnost odloženog plaćanja bude dostupna što većem broju korisnika, NIS je pristupanje programu učinio veoma jednostavnim i svi koji to žele mogu da podnesu zahtev za izdavanje kartice na benzinskim stanicama kompanije, dok vlasnici platne «Sa nama na putu» kartice lojalnosti mogu da izvrše i uplatu dugovanja po kartici na određenim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima, bez odlaska u banku.

Postupak izdavanja „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti je jednostavan, a više informacija o mehanizmu izdavanja kartice, o samom programu i uštedama koje omogućava, kao i o mogućnostima koje nudi platna „Sa nama na putu“ kartica lojalnosti  dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

Podelite ovaj tekst: