V+O otvara novu kancelariju u Severnoj Makedoniju i širi prisustvo u Jugoistočnoj Evopi

V+O u Severnoj Makedoniji će pružati strateške komunikacijske i savetodavne usluge, globalnim i domaćim kompanijama, brendovima i organizacijama koje posluju na lokalnom tržištu.

Ponuđene usluge će između ostalog uključivati strateško planiranje korporativne komunikacije, odnose s medijima, odnose sa uticajnim javnostima, angažovanje zainteresovanih strana i kriznu komunikaciju.

Kancelariju će voditi Adela Gjorgjioska. Adela donosi bogato iskustvo radeći u PR agencijama u Londonu i Strazburu, dok je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Severne Makedonije radila kao konsultant za komunikacije.

V+O grupacija je trenutno prisutna u sedam zemalja sa približno 150 klijenata. Zajedno sa profesionalcima iz sektora odnosa s javnošću, podržava više od 190 klijenata na tržištu od 60 miliona potrošača.

„Otvaranje naše kancelarije u Severnoj Makedoniji dolazi u jedinstvenom trenutku, punom izazova i mogućnosti. U Adeli smo pronašli pouzdanog i iskusnog partnera, koji deli naše ciljeve u pružanju odličnih usluga i stvaranju vrednosti za naše klijente i celokupnu mrežu.

Kombinacija lokalnog talenta visokog kalibra, sa operativnim opsegom naše Grupe u regionu sigurno će biti ubedljiva ponuda. Veoma smo uzbuđeni zbog onoga što nas čeka“, rekao je Yiannis Olympios, suosnivač i izvršni direktor V+O grupacije.

Podelite ovaj tekst: