Vozila za prevoz lakog tereta auto kuće Kompresor i Renault

Auto kuća Kompresor i Renault tradicionalno su organizovali LCV karavan, 15. juna, gde su predstavljena vozila iz bogatog teretnog programa.

Sa predstavljanja LCV karavana

Ljubiteljima automobila predstavljena je ponuda LCV karavana, a isprobali su nekoliko Renault modela lakih komercijalnih vozila: MASTER FURGON, TRAFIC FURGON, TRAFIC PASSENGER, KANGOO, koji predstavljaju savršen izbor za prevoz lakog tereta.

Komercijalni četvorotočkaši postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila.

Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini. Vozila su naročito pogodna za kompanije koje imaju potrebu za brzim i sigurnim prevozom robe.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. Svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u pet prodajnih salona automobila. U sastavu kompanije je i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od kvalifikovanog servisnog osoblja. Svako petnaesto vozilo se proda u Auto kući Kompresor u Srbiji.

Podelite ovaj tekst: