Wiener Aplauz – popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu

Wiener Städtische osiguranje, kao društveno odgovorna kompanija, posebno vrednuje  posvećenost, istrajnost i odgovornost, koju su pokazali zaposleni u zdravstvenim ustanovama tokom borbe sa pandemijom COVID-19

Na prvoj liniji odbrane od virusa su medicinski stručnjaci koji su dali neizmeran doprinos za celo društvo. Wiener aplauz je doprinos kompanije Wiener Städtische osiguranje kojim se dodatno iskazuje podrška i zahvalnost herojima današnjice

U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije.

Pozivamo sve lekare, medicinske sestre, tehničare, laborante, higijeničare i ostale zaposlene u privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama da iskoriste popuste od 10 odsto na polise auto kasko i osiguranja kuća, stanova i stvari u njima. Popusti se mogu ostvariti do 30. juna.

Zaštitite se dodatno od iznenadne štete na automobilima, od provalnih krađa, požara i izliva vode iz instalacija u  domovima. Dok brinete o našim životima mi čuvamo ono što je Vaše.

Više informacija na wiener.co.rs/wiener-aplauz  ili najbližu poslovnicu Wiener Städtiche osiguranja.

Call centar dostupan na  0800 200 800 i 011 2209 800 ili putem mejla na office@wiener.co.rs.

Wiener Städtische osiguranje ovim se priključuje opštoj društvenoj akciji i pažnji usmerenoj ka zdravstvenim radnicima.

Podelite ovaj tekst: