Wiener Städtische: Riziko životno osiguranje uz dopunska pokrića

Život je nepredvidlјiv i može se promeniti u trenutku. Mala nesmotrenost, trenutak nepažnje ili pogrešan korak mogu promeniti svakodnevicu, rutinske radnje, poznato okruženje.

Iznenada, porodica može ostati i bez najdraže osobe i bez finansijske zaštite. Za takve situacije Wiener Städtische osiguranje preporučuje ugovaranje riziko životnog osiguranja, uz dopunska pokrića.

Riziko osiguranje je proizvod životnog osiguranja koji pokriva isklјučivo slučaj smrti. Ono nema karakter štednje i ugovara se na određeni rok trajanja. Riziko osiguranje može da pomogne porodici osiguranika da se u najtežem trenutku osećaju sigurno i da se finansijski problemi lakše podnesu.

Dopunska pokrića

Uz osnovnu polisu kojom se osiguravamo od rizika smrti, moguće je ugovoriti i dodatna osiguravajuća pokrića, koja će pružiti izvesnu i stabilnu finansijsku zaštitu u slučajevima iznenadnih nesrećnih  slučajeva, invaliditeta, preloma kostiju, potrebe za lečenjem teških bolesti, malignih obolјenja, hirurških intervencija. Moguće je posebno ugovoriti i troškove lečenja teških bolesti u inostranstvu, a za one koji redovno paze na svoje zdravlјe pravo rešenje je ugovaranje pokrića troškova preventivnih zdravstvenih pregleda.

Podelite ovaj tekst: