Zdravstveni panel na početku Kopaonik biznis foruma

Ovogodišnji, 28. Kopaonik biznis forum biće održan od 24-27. maja u hibridnom formatu, a novina u odnosu na sva prethodna okupljanja jeste da će zdravstveni panel biti održan na početku Foruma u nameri da se istakne značaj ovog aspekta u borbi protiv pandemije.

Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije

Tema ovogodišnjeg najznačajnijeg ekonomskog skupa u zemlji biće Svet posle Covid-19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja, a veliki broj panela biće posvećen ekonomskom i društvenom razvoju u periodu nakon pandemije izazvane korona virusom. Prvog dana Foruma najavljen je i specijalni događaj u organizaciji medijske kuće Ringier Axel Springer.

Forum će i ove godine okupiti državne zvaničnike, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, članove diplomatskog kora i brojne poslovne ljude, a učešće do sada su potvrdili Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, Siniša Mali,ministar finansija u Vladi Republike Srbije, Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije,  kao i Sem Fabrizi, šef delegacije Evropske unije u Srbiji, Linda Van Gelder,regionalni direktor Svetske banke za Zapadni Balkan i Ary Naim, regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije (IFC) za Centralnu i Jugoistočnu Evropu,

Hibridni format Kopaonik biznis foruma podrazumeva ograničen broj učesnika, a svi zainteresovani moći će besplatno uživo da gledaju prenos panela na Youtube platformi dostupnoj preko portala www.kopaonikbusinessforum.rs ili putem aplikacije KBF dostupne za besplatno preuzimanje na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa kompanijom Mastercard. I ove godine, Forum će biti svojevrsna interaktivna platforma za razmenu mišljenja, argumentovanu, konstruktivnu raspravu, uz sagledavanje ključnih ekonomskih, zdravstvenih i društvenih izazova u periodu tokom i nakon pandemije korona virusa.

Podelite ovaj tekst: