Zimska sezona na Ski centru Kopaonik

Javno preduzeće Skijališta Srbije, MK Mountain Resort, hotel Kraljevi čardaci i hotel Putnik pozvali su zaljubljenike u zimu da od 30. novembra, kada je počela zimska sezona posete Kopanik. Sezona će trajati četiri meseca.

Kopaonik

Kopaonik

Dejan Ćika, direktor preduzeća Skijališta Srbije je na Večeri Kopaonika , koje je u susret otvaranju zimske sezone održano u Beogradu 29. novembra, istakao da su Skijališta Srbije spremna za početak sezone. “U ski centru Kopaonik sistemi za veštačko osnežavanje rade. Pripremili smo novi tabač, koji će pomoći specijalnoj mehanizaciji Skijališta Srbije u uređenju staza. Na Mašincu je postavljen poligon za obuku najmlađih skijaša i bordera, a u Dolini sportova je Dečiji grad sa puno zanimljivih rekvizita.

U MK Mountain Resortu ističu da se prodaja aranžmana odvija izuzetno dobro i da su krajem novembra pansioni za novogodišnje praznike i zimski raspust skoro popunjeni.

 

Veče Kopaonika u Beogradu

Veče Kopaonika u Beogradu

„Sezonu započinjemo punim kapacitetima za vreme Ski Openinga koji počinje 8. novembra kada očekujemo oko 15.000 gostiju tokom manifestacije. Ne treba propustiti decembar, kada su gužve na stazama i hotelima manje a u ponudi su paketi po atraktivnim cenama. Posebnu ponudu ove sezone ima Hotel Angella u kojem deca do sedam godina imaju besplatan smeštaj kao i poseban program animacije za decu, uz odličnu gastronomsku ponudu i spa & wellness sadržaje. Povećano je intereseovanje gostiju iz Rumunije i Rusije“, izjavio je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

U hotelu Putnik će nakon završetka sezone biti obavljena kompletna rekonstrukcija objekta. Milosav Dunjić, direktor hotela Putnik rekao je da je pripremljena projektna dokumentacija i dozvole za početak građevinskih radova. Kopaonik će dobiti još jedan hotel visoke kategorije sa 300 ležajeva i velikim brojem sadržaja. Planirana je i izgradnja podzemnih garaža i rekonstrukcija multifunkcionalnih sportskih terena.

Podelite ovaj tekst: