Добар тим – кључ успешног пословања

Делта Ђенерали осигурање пружа послодавцима могућност да за своје запослене уговоре три облика колективног здравственог осигурања, као подстицај запосленима да остану лојални компанији

dobar-timДоласком успешних светских компанија на наше тржиште социјална одговорност послодаваца и мотивација запослених постају важне теме. Послодавци знају да су стручан и лојалан професионални тим кључни фактор успешног пословања. Квалитетне људе није лако наћи. Истраживања су показала да је висина плате само краткотрајан мотивациони фактор и да је запосленима неопходно пружити већу сигурност како би остали у тиму фирме. Тако је настала читава научна грана чији је циљ развијање метода помоћу којих послодавци одржавају висок ниво мотивисаности својих запослених уз оптимални утрошак новца. Веома добра решења се заснивају на обезбеђивању различитих врста осигурања за запослене од стране послодавца.

Делта Ђенерали осигурање пружа послодавцима могућност да за своје запослене уговоре три облика колективног здравственог осигурања која су добар подстицај запосленима да остану у компанији као и могућност да за своје запослене плаћају пензијске доприносе у Делта Ђенерали добровољном пензијском фонду.

Приватно здравствено осигурање – уговарањем ове врсте осигурања вашим запосленима и њиховим породицама пружате сигурност 365 дана у години. Ово осигурање подразумева коришћење услуга и повлашћен медицински третман у неким од најеминентнијих државних и приватних здравствених институција у Србији, које чине нашу мрежу партнера и пружалаца услуга. Приватно здравствено осигурање обезбеђује покриће до 100.000 евра у коришћењу услуга кроз уговорена покрића осигурања.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: