Novo u Frikom ponudi: King Supreme i Seduction vrhunskog kvaliteta

Kompanija Frikom je ove godine ponudila dva nova vrhunska proizvoda iz segmenta sladodela – King Supreme  i King Seduction. Miodrag Marinković, brand development direktor za kategoriju sladoleda u Adriatik klasteru kompanije Nomad Foods, kome pripada i Frikom je objasnio da je brend „King” za Frikom uvek bio “više od sladoleda”, pa se sada ta simbolika prenosi i potrošačima na više načina.

“Lansiranjem 2 nova King ukusa ove godine slavimo inovaciju, kreativnost i neumornu potragu za novim iskustvima. Kako bismo prikazali upravo to iskustvo, predstavili smo novu komunikacionu platformu Escape the ordinary. Ovo je priča o jedinstvenom putovanju kroz teksture i ukuse na koje vas vodi svaki novi zalogaj King sladoleda. Ali, naša najveća inovacija tek sledi, a to zaista pokazuje našu predanost i posvećenost KING brendu, stvaranju novih trendova i pomeranju granica“, poručio je Miodrag Marinković.

Ukusi kojima je teško odoleti

King Supreme donosi savršen balans slane karamele, jednog od najpoželjnijih ukusa na svetu. Sladoled je obogaćen mlečnom karamelom, umotan u ukusan preliv od slane karamele, belu čokoladu s ukusom karamele i hrskave komadiće keksa, stvarajući neodoljivu kombinaciju ukusa i tekstura. Za ljubitelje voćnih ukusa, uskoro u zamrzivače dolazi i King Seduction. Hrskavi spoljašnji sloj prepoznatljive King čokolade s komadićima badema, sladoled s ukusom panakote, uz središnje punjenje jagode čine King Seduction savršenim izborom za sve ljubitelje kremastih tekstura i osvežavajućih ukusa.

Nove King sladolede prati i nova komunikaciona platforma KING „Escape the ordinary“, osmišljena kako bismo u potpunosti dočarali inovativne ukuse KING sladoleda. To je putovanje kroz ukuse i teksture za ljubitelje čarobne ledene poslastice, navodi se u saopštenju za medije kompanije Frikom.

 

Podelite ovaj tekst: