HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u 2015. godini

poslovni-horoskopOvan

Većini pripadnika ovog sazvežđa je najvažnije da u ovoj godini dođu da bitnih poslovnih ostvarenja, da napreduju, dobiju zaposlenje. U prvom kvartalu zvezde su vam izuzetno naklonjene na poslovnom planu, ali u drugoj polovini godine pazite kad donosite bitne odluke. Krajem godine moguć je veliki preokret u karijeri. Nešto što ste odavno želeli.

Bik

Godinu 2015. će obeležiti bitne promene na poslovnom planu. Na jedan drugačiji način sagledavate svoju karijeru i spremni ste na sve vidove kompromisa. Do avgusta ćete praviti raznorazne eksperimente. Odlučnost i upornost će vam tokom novembra i decembra doneti uspeh. Ova godina vam je naklonjena za dobitak kroz dobre poslovne odnose.

Blizanci

U prvoj polovini godine bićete maksimalno okrenuti novcu i sticanju materijalnih dobara. Sama pomisao na dobru zaradu gura vas neverovatnom brzinom. Čak ste do kraja jula odlično podržani na astrološkom polju finansija. Od jula pa do kraja godine dolazite do dobrih informacija i ideja. Ovo je godina vaših velikih poslovnih ostvarenja.

Rak

Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena na svim poljima života, pa i u poslovnim uspesima. Ali, to znači da morate i sami mnogo da se potrudite jer je ovo pravo vreme za vaš sveopšti boljitak. Tako je 2015. godina za vas dobra i za pokretanje privatnog biznisa.  Samo budite strpljivi i sve dobro isplanirajte, pa tek onda krenite u realizaciju.

Lav

Od početka godine ste u velikim pripremama za bolju budućnost. Smatrate da je došlo vreme da mnoge stvari u svom životu, pa i svoju karijeru, usmerite ka višim ciljevima. Od sredine jula ulazite u period koji je veoma značajan za vašu poslovnu karijeru. Sve zavisi od vas, ali ako vredno radite možete očekivati veliki preokret na bolje.

Devica

Ovo je godina promena, kada bi trebalo da se opredelite za poslove u kojima uživate i dajete svoj maksimum. Prva polovina godine će proteći u upornim ali često bezuspešnim pokušajima da nešto promenite u svojoj karijeri. Ali, tek u drugoj polovini godine otvaraju vam se nova vrata sreće. Dolazite do mnogih odgovora i sigurnim koracima idete u realizaciju.

Vaga

Ova godina vam donosi pokretačku snagu, ali na jedan smiren i strpljiv način. Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena za napredovanje u karijeri i dobitak, dok druga polovina godine donosi prve povoljne rezultate, svega onoga na čemu ste radili u prethodnom periodu. Ova godina govori o poslovnom uspehu kao i sticanju značajnije finansijske stabilnosti.

Škorpija

Tokom cele godine u vašem sazvežđu će boraviti Saturn. Sve na čemu ste u prethodnoj godini radili strpljivo i odgovorno, u ovoj godini će vam doneti uspeh. Prva polovina godine vam je naklonjena za sva pitanja koja se odnose na karijeru, obrazovanje i zakon. Sreća će vas u potpunosti pratiti od sredine jula. Taj uticaj će se održati i narednih godinu dana.

Strelac

Do jula ćete se uspešno boriti sa svim preprekama i problemima, neprijateljima. Drugi deo godine vam donosi bolja rešenja koja bi trebalo da vam pomognu da savladate prepreke u poslu i u karijeri. Iako će biti mnogo teškoća i promenljive sreće na vašem poslovnom putu, nemojte da posustajete. Tek u decembru biste mogli da zablistate.

Jarac

Od samog početka ova godina kreće vrlo burno. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako će povoljno uticati na vašu karijeru. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima treba da budete oprezni – u junu i oktobru. Tada je moguća promena radnog mesta. Ne donosite nagle odluke, sačekajte ipak novembar ili kraj godine.

Vodolija

U ovu godinu ulazite sa sjajnim mogućnostima. Ukoliko radite na većim poslovnim promenama koje ste već započeli, sreća vas prati do maja. Potom ćete morati maksimalno da se angažujete do avgusta. Posle letnjih meseci, novembar bi mogao doneti dobra rešenja i lepe promene. Uz više truda i zalaganja očekujte uspešan kraj poslovne godine u decembru.

Ribe

Od početka godine bi trebalo da se pokrenete na poslovnom planu i pronađete način na koji biste uspešno gradili karijeru. Morate dobro da procenite u kom poslu se najbolje pronalazite. U drugoj polovini godine, pozitivno vam se pokreće astrološko polje posla. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme velikih ostvarenja i poslovnog uspeha i donosi vam velike pozitivne promene.


U ovom broju još i …

 • ISTRAŽIVANJE O INDEKSU POSLOVNOG OPTIMIZMA U MSPP: Preduzeća koja posluju sa Nemačkom veći optimisti
 • POSLE PREDLOGA NOVE STRATEGIJE RAZVOJA E-UPRAVE U SRBIJI: Potreban državni informatički „autoput”
 • EFIKASNA LOKALNA SAMOUPRAVA I SNAŽNA PRIVREDA ZA NISKU STOPU NEZAPOSLENOSTI: U prošle dve godine uloženo 123 miliona evra
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • ODRŽAN FMCG SAMIT U BEOGRADU, U ORGANIZACIJI ČASOPISA IN STORE: Trgovci pred velikim izazovima
 • POTREBE KORISNIKA KARTICA GLAVNI PRIORITET ZA KOMPANIJU MASTERCARD: Srpsko tržište rado prihvata inovacije
 • KAKO UNAPREDITI SISTEM DONATORSTVA U SRBIJI: Ukinuti PDV na donacije
 • REVIDIRANI KRITERIJUMI ZA KLASIFIKACIJU HOTELA U AUSTRIJI STUPAJU NA SNAGU U JANUARU 2015.: Udobno spavanje i telekomunikacione veze
 • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Praznici – odmarati ili raditi?
 • POSLOVNA SAZNANJA: Novi početak
 • FILIP KOTLER I FERNANDO TRIAS DE BES: LATERALNI MARKETING (2): Modifikovanje proizvoda
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. februara 2015.
Podelite ovaj tekst: