HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu

Ovan

Situacija na poslu je napeta, pokušajte da držite stvari pod kontrolom. Stremite kompromisima kad god možete i kada ste u prilici, uprkos neslaganjima. Planete su vam naklonjene za privatni posao i inicijativu, kao i druga polovina godine kada će se posao prilično stabilizovati. Za neke pripadnike ovog vatrenog znaka iznenadni i veliki uspeh.

Bik

Uspeh koji ste imali u junu nastavlja se i u julu. Više pažnje posvetite privatnim poslovima, jer su vam tu šanse za zaradu, pa se na to i fokusirajte. Moguće odlaganje poslova koje imate sa strancima, zato budite strpljivi. Konkurencija vrlo pažljivo prati šta radite, pa je neophodan oprez kada i kome pričate o vašim planovima. Iznenadno unapređenje.

Blizanci

Sredinom meseca odličan period za povećanje prihoda, dajte svoj maksimum i rezultati sigurno neće izostati. Moguće je da ćete biti veoma ambiciozni, što će vas terati da više radite. Pustite da vas vodi ambicija, iako će vam biti naporno. Uspeh za one koji se bave javnim poslom. Iznenadni prilivi novca. Finansije će vam biti u fokusu.

Rak

Biće vam potrebna snaga da rešite neki problem koji vas dugo muči, ali je period dobar za to. Može se desiti da ćete pre odložiti neke planove, nego što ćete ih realizovati, što se na kraju može pokazati kao dobra odluka. Nepoverljivi ste prema saradnicima koji imaju prevelike zahteve i ambicije. Razmislite da im pružite priliku. Uspeh za one koji se bave medicinom i trgovinom.

Lav

Velike šanse imaju oni koji traže posao. Period je rizičan za nova ulaganja, zato dobro promislite pre nego što napravite korak ka novom, prikupite što više informacija pre donošenja odluka. Druga polovina godine će biti u znaku napretka, poboljšanja pozicije na poslu, kao i povećanja zarade. Perspektive u karijeri biće značajno poboljšane, zato dajte svoj maksimum.

Devica

Potencijalni problemi u komunikaciji sa zaposlenima, naročito sa nadređenima. Pokušajte da se iskontrolišete, da ne reagujete impulsivno. Uprkos tome, ukoliko imate neke probleme koji datiraju iz prošlosti, pokušajte da ih rešite. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima, ali se savetuje oprez, bez opuštanja i sanjarenja na lovorikama.

Vaga

Pripadnici ovog znaka biće mnogo komunikativniji nego inače. Šansa da pokažete sve što umete i da za to budete i dodatno nagrađeni. Diplomatija i taktičnost će vam doneti rezultate koje očekujete. Više komunikativnosti i druženja sa kolegama. Sledi vam značajni poslovni put, koji može da bude prekretnica u vašoj daljoj karijeri. Nemojte da vagate, što često i činite, već budite odlučniji u potezima.

Škorpija

Pokušajte da završite ono što ste započeli, kako ne biste došli u situaciju da propustite prilike. Ukoliko se budete usredsredili na ciljeve, moguće je da će karijera biti u uzlaznoj liniji. Ali i to će od vas da zahteva žrtvu, procenite da li vam se isplati. Više se oslonite na svoju jaku intuiciju kao i analitički duh.

Strelac

Sreća vas i dalje prati, zato iskoristite dobar položaj planeta. Nemojte se zadovoljavati trenutnim, nego hrabro krenite u poslovne izazove. Mogući problem sa partnerskim odnosima, zbog neodlučnosti partnera ili kolega da donesu odluku, koja ima uticaja na zajednički posao. U drugoj polovini godine bolja pozicija planeta za uspon u karijeri.

Jarac

Timski rad bi mogao da vam se ovog meseca i te kako isplati. Budite mirni, staloženi, bez impulsivnih reakcija prema kolegama. Ovo je period koji će zahtevati od vas da se primirite i da budete vredni. Druga polovina godine će vam biti bolja za napredak u karijeri. Uspeh mogu da očekuju pripadnici ovog znaka koji se bave trgovinom, medijima, umetnošću. Finansije solidne.

Vodolija

Dobar period za unapređivanje veština, razvijajte i svoje talente, zato dajte sve od sebe. Vodi vas ambicija ka boljoj profesionalnoj budućnosti, ali budite oprezni kako ne biste narušili balans između privatnog i poslovnog. Moguć napredak na poslu, a samim tim i mnogo više odgovornosti. Konačno, više stabilnosti.

Ribe

Moguća su odlaganja i prepreke u karijeri, što će od vas zahtevati da budete mirni. Od vas se traži strpljenje i mudrost, što su inače osobine pripadnika ovog znaka. Uspeh kroz zajednički posao, ali i rad sa strancima. Možda je pravi trenutak da krenete da pravite računicu koja se odnosi na buduće projekte. Savet je da realno procenite svoje ambicije


U ovom broju još i …

  • NOVA INVESTICIJA KOMPANIJE JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL U FABRIKU U SENTI Tri miliona evra uloženo u novu proizvodnu liniju
  • ALEKSEJ TIHONOV, DIREKTOR LANCA SNABDEVANJA ZA TRŽIŠTE JUGOISTOČNE EVROPE I ČLAN UPRAVLJAČKOG TIMA NESTLÉ: Distribucija je robotizovana, ali su granice problem
  • ALEXANDRA OLIVERA KORICHI, DIREKTORKA DM SRBIJA I DM MAKEDONIJA: Iz dm inkubatora – na tržište
  • DIGITALNI VODIČ: Savršene kamere pametnih telefona
  • POČELO “NOVIH DEVET PRIČA” (NINE NEW STORIES) ER SRBIJE: Na prvom letu iz Beograda za Helsinki
  • POSLOVNA SAZNANJA: Život vam mogu unaprediti 4 R
  • NA DRUGOM FRIZERSKOM FESTIVALU U BEOGRADU PREDSTAVLJENA VRHUNSKA KREATIVNOST ŠIŠANJA: Dobar frizer je – umetnik
  • TV SLIKE I PRILIKE: Ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti…
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2019.
Podelite ovaj tekst: