HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u maju

Ovan

Bićete spremniji da otpočnete samostalno posao i nemojte da se dvoumite u odluci. Čuvajte se rasprava sa kolegama, moguća su neslaganja, ali i pojačana tenzija sa saradnicima. Pokušajte da ne reagujete na različite stavove, naročito onih sa kojima blisko sarađujete. Od sredine maja, bićete spremni da napravite zaokret na poslu. Sve što ima veze sa novim tehnologijama donosi vam uspeh.

Bik

Može se desiti da tražite oslonac, ali ga nećete dobiti od bliskih saradnika. Polako menjate odnos prema poslu i karijeri uopšte. Stižu nove poslovne šanse, samo je pitanje da li će vam one i odgovarati. U maju imate velike mogućnosti za uspeh i to naročito u drugoj polovini meseca. Iskoristite taj period i za hvatanje dobrog zaleta za mesece koji su pred vama i koji će vam biti povoljni.

Blizanci

U radnoj sredini imaćete prilike da iskažete svoje umeće i talenat. Preuzmite inicijativu, bez oklevanja. Vaši saveti biće dragocena pomoć drugima u obavljanju jednog obimnog zadatka. Naglašen timski duh. Odličan period za sve čiji poslovi imaju veze sa umetnošću ili sa kreativnošću. Spremni ste da uđete u nove poslove i budite odlučni. Čuvajte se konflikata koji vas naročito iscrpljuju.

Rak

Pred vama će biti obilje novih mogućnosti, ali se savetuje oprez. U maju ćete imati prilike da proširite saradnju sa strancima ali se može desiti da budete pomalo nesigurni u sebe ili nedovoljno informisani. Tokom maja ćete se naći u situaciji gde će biti potrebno da dokazujete svoje kompetencije i veštine. Budite spremni za to, a uspeh neće izostati.

Lav

Nemojte da vas obeshrabre neke neočekivane teškoće na poslu, ali ćete smoći snage da ih savladate vanrednim angažovanjem. Dajte sve od sebe i prihvatite to kao prolazno. Može se desiti da vam to pokvari neke planove na ličnom polju. Planete su vam naglašene u polju karijere, a pojedinim pripadnicima ovog horoskopskog znaka slede odlični kontakti sa strancima, kao i put u inostranstvo.

Devica

Odličan mesec za poslovne prilike ali i vanrednu zaradu. Čuvajte se nesporazuma, olako donetih zaključaka. Bićete u mogućnosti da nadoknadite veći deo radnih zadataka sa kojima ste bili u zakašnjenju. Dobićete podršku za jedan projekat koji će vam doneti očekivani prihod. Započećete unosnu saradnju sa jednim inostranim partnerom. Dobra komunikacija sa strancima.

Vaga

Povoljan period za posao, ali će i konkurencija biti aktivnija, tako da se ne opuštate. I vas očekuje iznenadni dobitak. Maj će vam biti povoljan mesec za započinjanje novih projekata. Bar jedna šansa da pokrenete nešto što vam može doneti napredak u karijeri i uvećanu zaradu doći će vam neočekivano. Čuvajte se propuštenih prilika.

Škorpija

Trebalo bi da iskoristite sjajnu poziciju planeta u drugoj polovini maja kada će vam mnoge planete biti naklonjene i kada možete da dobijete neočekivanu podršku onih na koje niste ni računali. Vaša kreativnost će biti pojačana i imaćete uspeha u oblastima zabave kao i komunikacija. Dobićete ponudu za proširenje vaših poslovnih usluga. Budite mnogo brži u donošenju odluka.

Strelac

Na kraćem putovanju ostvarićete ono što ste naumili, ali ćete ujedno iskoristiti neočekivanu šansu da popravite svoje materijalno stanje. Izazovi su pred vama, a moguće je da ćete imati jaku konkurenciju i da ćete morati da se ozbiljno trudite da biste bili uspešni u poslu. Odličan period za dobre i unosne poslove. U maju bi mogao da vas stigne umor od brojnih obaveza, zato razmislite o odmoru.

Jarac

Ukoliko imate privatan posao pred vama su izazovi. Posle perioda koji su karakterisali kašnjenja u pregovorima i organizaciji, sledi vam prevazilaženje teškoća i sve važne poslove ćete obaviti u roku. Najviše uspeha imaćete u kreativnim poduhvatima i u oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Pokušajte da ne budete isključivi u stavovima prema kolegama.

Vodolija

Kreće povoljniji period za sve vrste poslova, kao i za pokretanje novih. Takođe, i oni koji se bave nekretninama imaće šanse za uspeh. Odličan period u drugoj polovni maja kada je reč o trgovini i uslugama uopšte. Ipak, budite spremni na kompromise. Čuvajte se zamki konkurencije i tajnih neprijatelja u poslu. Uspeh na polju gde je potrebno da iskažete svoju kreativnost.

Ribe

U maju je polje komunikacija, saradnje sa kolegama veoma naglašeno. Možda ćete razmišljati o nekom privatnom projektu za koji će vam biti potreban tim saradnika. Usmerite se na pregovore oko novih projekata. Uspećete bar jedan važan posao da pokrenete, a to će već za relativno kratko vreme početi da vam donosi sigurnu i očekivanu zaradu. Više pažnje obratite na poštovanje rokova.


U ovom broju još i …

  • SREDSTVA PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“ USMERENA U ZDRAVSTVENE INSTITUCIJE: NIS ulaže oko milion evra u zdravstvo Srbije
  • POGLED ISKOSA: Ko da spreči građane da se zadužuju
  • TV SLIKE I PRILIKE: Skandal-majstori i mutivode
  • DIGITALNI VODIČ: Jedan osmeh plaća sve
  • PLANTAŽE JEDAN OD NAJVEĆIH PROIZVOĐAČA GROŽĐA, VINA I LOZOVE RAKIJE U JUGOISTOČNOJ EVROPI: Priča o lozi, kamenu, suncu i ljudima
  • U PODNOŽJU AVALE NOVO MESTO KOJE PROMOVIŠE POVRATAK PRIRODI: Beograd dobio prvi Eko-park
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. maja 2019.
Podelite ovaj tekst: