Избор успешног младог предузетника Београда

Конкурс за избор успешног младог предузетника Београда биће објављен 8. фебруара, трајаће 15 дана, а спонзорише га Привредна банка Београд. Овај избор спроводи Регионални центар за развој малих и средњих предузећа Београд, уз подршку Града Београда

naj-preduzetnikПоводом обележавања 40 година успешног пословања Привредна банка Београд (ПББ) спонзорише пројекат Избор успешног младог предузетника Београда 2012., који подржава Град Београд, а спроводи Регионални центар за развој малих и средњих предузећа Београд. Банка је уз помоћ партнера, компанија Верано моторс, Мерит план и Solutions, обезбедила вредне награде за првопласиране учеснике. Прва награда је аутомобил пежо 107, друга награда је пакет едукативних програма за пословно усавршавање, а трећепласирани ће добити HP лаптоп рачунар и мултифункционални принтер. Јавни позив за Избор успешног младог предузетника Београда биће објављен 8. фебруара и трајаће 15 дана. Након анализе бизнис и маркетинг планова, референци и сертификата о похађању обуке, доказа о поседовању стандарда и награда на сајмовима, стручни жири изабраће најбоље предузетнике. Награде ће бити додељене на свечаној церемонији 2. априла.
На представљању ове манифестације 27. јануара у Привредној банци Београд, Миодраг Салаи, председник ИО Привредне банке Београд, истакао је да подршка банке овом пројекту има вишеструк друштвени значај због улоге предузетништва у запошљавању младих у кризним условима пословања привреде и да ће банка наставити да кроз пројекте друштвене одговорности и пословну политику подржава младе предузетнике.

Опширније у штампаном издању

Podelite ovaj tekst: