Izgradnja brenda

Potpuno nova koncepcija internacionalne manifestacije Brand Fair, od 8. do 10. marta ove godine, ponovo okuplja najveće globalne brendove i najznačajnije domaće brendove, kao i vodeće svetske i domaće stručnjake iz oblasti brenda i brendiranja, top menadžere svetskih i naših kompanija i ličnosti koje su od svojih imena izgradile brend.

U okviru manifestacije Brand Fair 3 najveći svetski, regionalni i domaći brendovi Microsoft, Diners, Mc Donalds, Nike, Henkel, Telekom Srbija, Delta Generali osiguranje, Knjaz Miloš, Delta Maxi, Imlek, Plantaže 13. juli, Sinalco, Don Cafe, Telefonija, Galax, Ikarbus, PTT, MB pivo… umesto uobičajenih štandovskih prezentacija, organizuju specijalne brend performanse.

Centralni gost i predavač na Brand Fair 3 je Martin Lindstrom, jedan od tri najveća svetska stručnjaka za oblast brendova i brendiranja, koji će predstaviti i svoju najnoviju knjigu-bestseler (zahvaljujući Brand Fair 3 prevedenu i na srpski jezik) – „Brand Sense“ – Kako izgraditi jak brend kroz dodir, ukus, miris, izgled i zvuk. Specijalni nastup imaće i Simon Anholt, vodeći svetski stručnjak u brendiranju nacija, regiona i gradova, savetnik država i multinacionalnih kompanija za brendove i kreator tri svetski priznata indeksa za ocenu njihovih vrednosti.

Brend konferencija, kao stručni deo internacionalne manifestacije Brand Fair 3, namenjena prvenstveno stručnoj i poslovnoj javnosti, predstavlja susret teorije i prakse i okuplja najveće svetske i domaće stručnjake iz oblasti brenda i brendiranja.

Tokom celokupne manifestacije Brand Fair 3 ugledni TV autor Tanja Peternek na centralnoj bini vodiće uživo talk show sa poznatim ličnostima iz oblasti sporta, mode, muzike, kulture, umetnosti i politike koje su postale sinonim za profesiju kojom se bave.

Podelite ovaj tekst: