MESEČNI POSLOVNI HOROSKOP: Šta kažu zvezde za biznis u junu 2009. godine

Ovan

Tokom celog juna možete očekivati mnogo poslovnih kontakata od kojih će mnogi biti uspešni. Uz pomoć nekih poznanstava koja ste ostvarili u prošlosti, očekujte povoljne promene. Novčani dobici su oko 8. i oko 15. juna, jer su to vaši najbolji dani. Sposobnost improvizacije će vam biti od velike koristi sredinom meseca.

Bik

Mars u vašem znaku celog meseca će vas terati na akciju, ali ćete imati osećaj da plivate uzvodno. Postoji opasnost da ćete trošiti više novca nego što je potrebno, pa budite oprezni. U drugoj polovini meseca ćete moći da napravite jedan izuzetno dobar poslovni dogovor. Od toga dolazi veći priliv novca i rešenje zaostalog problema.

Blizanci

Do 16. juna je period izuzetnih mogućnosti i povoljnih šansi koje morate maksimalno da iskoristite jer nakon toga ulazite u period nervoze, nemira i mogućih gubitaka poslova ili položaja. Potrebno je da budete maksimalno oprezni i strpljivi ukoliko želite da ostvarite uspeh. Oko 17. očekujte donošenje jedne bitne odluke ili administrativnog rešenja.

Rak

Tokom juna ostvarićete manje-više sve što ste zamislili. Ovo je period maksimalnog uspeha. Novčani dobici su naglašeni oko 10. i 14. juna. Slobodno se opustite i krenite u akciju. Ne plašite se rizika ovog meseca, karijera bi mogla da doživi zlatne trenutke.

Lav

Merkur, Venera i Mars deluju na vaš znak vrlo nepovoljno, pa vas mogu naterati da igrate „na sve ili ništa“. Ne pokazujete agresivnost, bes i svađalačke sklonosti. Bićete naglašeno neoprezni, a to sebi ovog meseca ne smete da dozvolite. Situacija se od 15. juna harmonizuje i oko 20. možete očekivati izvesne uspehe i novčane dobitke.

Devica

Očekujte vrlo jak tempo i ritam, kao i dosta snažnih promena, koje će, zbog veoma povoljnog uticaja Merkura, Venere i Marsa ovog meseca, biti vrlo uspešne. Očekujte bolje poslove i veći priliv novca tokom celog meseca. Ovog meseca ćete moći da “isključite” mozak i da pustite stvari da se dešavaju same od sebe.

Vaga

Vage će imati velike promene, koje neće biti baš prijatne. Prva polovina meseca donosi poslovne neuspehe. Od 15. se situacija preokreće, pa slede uspesi i finansijski dobici. Druga polovina meseca je izuzetno povoljna za kredite, kao i za rešavanja administrativnih problema. Vage koje su prisutne u javnom životu mogu očekivati velike uspehe i popularnost.

Škorpija

Čeka vas mesec prepun akcije i aktivnosti, ali i nemira i nervoze. Potrudite se da smanjite nervozu i bes, kako ne bi dolazilo do grešaka koje vas mogu odvesti u gubitke. Biće prisutni stalni unutrašnji konflikti ali i snaga kojom ćete tokom meseca rešiti probleme koji su vas mučili poslednjih nekoliko meseci, sa naglaskom na zakonske i administrativne. Oko 15. juna očekujte ponudu vezanu za posao. Prihvatite je.

Strelac

Do 18. juna očekujte dosta maleroznih situacija i otežanu finansijsku situaciju. Poslovi bi mogli biti ugroženi i ma koliko snage budete ulagali, rezultati neće odgovarati ni minimalnom delu uložene energije. Ipak, od 18. juna slede novčani dobici, čak iznad očekivanja. Strelčeve iz oblasti turizma, trgovine i novinarstva očekuje naročit uspeh.

Jarac

Očekujte veliku borbu tokom ovog meseca, ali i velike dobitke i uspehe. Ostvarićete sva svoja prava ako ste bili u situacijama da pravno rešavate probleme, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim problemima, i dobićete sve što vam po zakonu pripada. Finansijska situacija biće naglašeno stabilna uz veće dobitke u prvoj polovini meseca.

Vodolija

Ovog meseca ste u naglašeno nepovoljnoj situaciji, bez obzira na boravak Jupitera, planete sreće, u vašem znaku. Naglašeno energični i impulsivni, bićete skloni izazivanju sukoba i konfliktnih situacija koje mogu rezultirati propadanjem i gubitkom poslova. Novčana situacija nije na zavidnom nivou i očekuju vas veliki troškovi. Problemi se uvećavaju od 16. juna, tako da je za vas najbolje da odete na godišnji odmor.

Ribe

Ako se nešto može nazvati povoljan mesec za Ribe, onda je to svakako ovaj. Na poslovnom planu očekujte ostvarivanje planova a finansijska situacija bi ovog meseca mogla biti izvanredna. Dobićete poslovnu šansu između 7. i 13. juna, koju ne smete propustiti. To je vreme da se u pravom svetlu dokažete.

 

Podelite ovaj tekst: