MESEČNI POSLOVNI HOROSKOP: Kako voditi biznis krajem maja i u junu 2009.

Ovan

Pokušajte da se distancirate od saradnika. Ne očekujte da se uvek slože sa vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema. Prilično emotivno reagujete na dešavanja u neposrednom okruženju, vaše emocije su prenaglašene što vam može smetati u obavljanju posla. Ne propustite zabave i okupljanja koja predstoje, možete ostvariti zanimljive kontakte.

Bik

Pomalo ste uspaničeni zbog neizvesnosti i odugovlačenja, ali zaista nemate razloga. Stvari se jednostavno tako odvijaju, usporeno. Nemojte biti ishitreni u želji da prividno poboljšate situaciju, da ne napravite ozbiljnu grešku. Zabrinuti ste zbog dvoličnosti saradnika i konkurencije. Imate osećaj da vam neko radi “iza leđa”. Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu.

Blizanci

Napredak na poslu je vidljiv i temelj je budućeg blagostanja. Ali, susret sa zakonom, ukoliko ne budete pametni, može prerasti u sukob. I dalje ste pod jako dobrim uticajima. Kratko putovanje će vam, pored zadovoljstva, doneti i materijalnu korist.

Rak

Nov posao nudi šansu za zarađivanje i sticanje materijalnih dobara. Nije sve u novcu, ali se bez njega ipak ne može. Shvatili ste njegov značaj. Poigravate se sa nečijim strpljenjem. Od pomoći će biti savet starijeg kolege ako ste u stanju da slušate. Vaše emotivne antene su izvučene i niste u stanju da ih kontrolišete na najbolji način. Razmislite dobro, nije vreme za rizične poteze.

Lav

U ovom periodu očekujete izuzetno uspešnu poslovnu saradnju. Još kad tome dodate novac koji, polako ali sigurno, pristiže, možete slobodno trljati ruke. Ne činite nikakve korenite promene ili poteze, ovo vreme nije dobro za tako nešto. Posao, jednostavno, ide kako ide i trenutno ne možete učiniti više.

Devica

Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Počinje da vas izdaje strpljenje, pa morate da preraspodelite vreme. Mukotrpan rad. Ostanite dosledni svom načinu rada, pokazalo se da ste vrlo efikasni i da ostvarujete postavljene ciljeve. To će se i te kako povoljno odraziti na vaše finansije, posle dužeg vremena krize. Pred vama je zanimljiv period.

Vaga

Iskoristite kreativnost i smisao za perfekciju na adekvatan način. Ne dozvolite da vaši talenti uludo propadaju. Treba se čuvati praznih priča. Ako vas ne požuruju sve je u redu, potrebna vam je izolacija da radite sami, što možda i nije realno očekivanje sa vaše strane. Poslovno ste u dobrom periodu ali privatni problemi mogu uticati na vašu efikasnost, kao što je bolest člana porodice.

Škorpija

Uspešan poslovni period, praćen ostvarivanjem mnogih nada. Moralna stabilnost i svesnost situacije čine vas izuzetnim. Poslovi vezani za nekretnine mogu vam doneti veliki profit. U velikim ste planovima i vrlo rešeni da ih ostvarite. Vodite računa kod potpisivanja ugovora, obavezno angažujte advokata prilikom tumačenja sadržine ugovora.

Strelac

Posao radite sa ljubavlju, tako da je uspeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet – samo su očekivani redosled događaja. Imaćete vanrednih primanja, neka zaostala isplata ili dug. Ostanite u kontaktu sa ljudima koji su povezani sa stranim firmama, stiže vam povoljna vest. Ovo je odličan period za realizaciju putovanja.

Jarac

Materijalni dobitak će dobro doći da popuni mnoge rupe u budžetu, ali ono što vam više prija jeste priznanje okoline. Sujeta je izražena, ali kod koga nije! Finansijski stojite bolje nego do sada ali imaćete potpuno nejasnih izdataka. Odlično se snalazite u komunikaciji sa ljudima, vrlo ste efikasni kada treba nekoga da ubedite da pristane na neki posao.

Vodolija

Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument. Istražujete u potpuno nepoznatoj oblasti i poslovno i privatno, pa je teško reći gde je trenutno komplikovanije ali uskoro će doći i do razrešenja situacije. Vaši planovi i težnja da ih ostvarite su u punom zamahu.

Ribe

Niste samostalni u poslu kojim se bavite. Od nekoga konkretno zavisi vaš uspeh. Želite da napokon rešite svoj status, pa je zato važno da se ne oslanjate na druge. Izbegavajte konfliktne situacije jer ste emotivno stabilni i u dobrom periodu za stvaranje bliskijih kontakata. Očekujte povoljne vesti kada su putovanja u pitanju.

Podelite ovaj tekst: