MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u junu

Ovan

Tokom juna pojačajte poslovne aktivnosti kako biste na odmor otišli bez nezavršenih poslova i bez briga oko finansija koje će vas mučiti u narednim mesecima. Imate dobre aspekte koje vam priređuje Mars u Blizancima i on će vam dati toliko potrebnu energiju. Postoji mogućnost da pronađete najbolji način za zaradu, samo treba da se izborite sa svojim karakterom i da radite više nego do sada.

Bik

Ovo je mesec u kojem bi trebalo da iskoristite svu energiju, čak i poslednji atom snage, da biste uradili nešto dobro, a posle toga idite na zasluženi odmor. Budite vredni i borite se za svoju poziciju. Imate dobre okolnosti tokom juna. Ovo je najbolji period za započinjanje nečeg novog i za dovršavanje stvari koje odavno čekaju. Pripazite se neplaniranih troškova. Ne kupujte ništa što vam nije neophodno.

Blizanci

Loš odnos sa šefovima, loši međuljudski odnosi sa kolegama, neshvatanje vaših želja i planova… Sve to može lako da se reši, samo treba da pokrenete pitanja koja vas muče i da budete istrajni dok ih ne rešite na povoljan način. Dosta dobre predispozicije imate za drugi deo meseca, pa nije nemoguće da i napredujete u nekom smislu, da započnete neki novi posao ili da krenete sa radom na nekom novom projektu.

Rak

Ovog meseca imate pomoć zvezda i sazvežđa da vidite ko vam uporno otežava da uspete. Budite vredni, verujte u sebe, eliminišite sve ono što vas koči, i rizikujte… Sigurno vam slede bolji dani. Što se finansija tiče, Jupiter u znaku Lava je tu da vam pomogne, ali ćete ipak imati neke (ne)planirane troškove koji vam neće dozvoliti da napunite i sačuvate pun novčanik. Ali to je nešto na šta ste navikli.

Lav

Venera je u vašem znaku, što bi trebalo da vas čuva od svih problema i da vam pomogne da ih jednostavno preskočite. Mars u znaku Blizanaca pomoći će vam oko finansijskih prilika, a vaš karakter i osobine daće vam i snagu potrebnu za rad. Dobre prilike bi trebalo da traju duže vreme, pa se stoga ne plašite da započnete sa nekim poslovima kojima treba malo više vremena da se isplate.

Devica

Mars i Merkur su u vašem polju karijere, a sada će i Sunce da vam obasja put, tako da ćete ići pravom linijom ka vašem zacrtanom cilju. Da li ćete napredovati na poziciji, da li ćete imati veće prihode, ili nešto treće, zavisi samo od vas. Svi poslovni izazovi koji budu pred vama tokom ovog meseca biće rešeni u vašu korist, tako da nema potrebe da se brinete. Rođeni ste da tokom ovog meseca pobeđujete.

Vaga

Moguće je da se tokom juna desi nešto što nije odavno, a to je da dobijete ili zaradite više para nego što ste očekivali. Veći posao možete da očekujete u saradnji sa inostranstvom. Gledajte da radite i neke honorarne poslove ako vam se pruži prilika, makar ti poslovi izgledali neisplativo. Sve u svemu, dobar mesec, moguć veći priliv novca, nastojte da se povežete sa strancima i ne trošite previše para.

Škorpija

Škorpije treba malo da se odmore tokom juna. Ovo nije dobar period za započinjanje nekih novih poslova. Naročito se čuvajte velikih poslova u koje treba da uložite neke pare. Jedna stvar može da vas zabrine, a to je što ćete neke poslove koje ste ranije rutinski obavljali, sada obavljati znatno duže, znatno teže. Budite spremni na to, jednostavno ćete biti usporeni, a poslovi će morati da se završavaju.

Strelac

Jun je mesec tokom koga Strelci neće baš briljirati u poslu. Ako ipak želite da uspete, dajte sve od sebe da pronađete dodirne tačke sa inostranstvom, da napravite neke dogovore ili ugovore na dugoročniji period. To je najbolji način da vremenom vaše finansije dođu na svoje. Mars u Blizancima će pomoći onima koji imaju kratkoročnije poslove. Oprez, planiranje i dobar proračun su vaše glavno sredstvo za bolji period koji vam dolazi.

Jarac

Ovaj mesec je veoma dobar što se tiče posla i finansija. Svi Jarčevi će imati jako dobar period. Na vama je da budete vredni i da se trudite, a neko iznad vas će to znati da prepozna i da vaš trud nagradi. Možda ne bude finansijska nagrada tokom ovog meseca, ali će doći već sledećeg. Moguće je da ćete dobiti neke neočekivane poslovne ponude koje donose brz novac. Dobro razmislite pre nego što takve poslove prihvatite.

Vodolija

Tokom juna biste mogli da imate dosta novina na poslovnom planu. To ne znači da ćete promeniti posao ili započeti neki veliki projekat, već bi neke sitnice mogle da obeleže ovaj period. Pokušajte da sarađujete sa novim kolegama, poslovnim partnerima, kontaktirajte ljude sa kojima nikada niste radili, uradite nešto novo, bez brige da ćete napraviti problem. Jupiter u znaku Lava će biti uz vas i paziće da ne napravite grešku.

Ribe

Ako ste u prethodnom periodu imali problema na poslu, sada možete da odahnete. Harmonija će se vratiti u vaše poslovne vode, ali nemojte da se opustite već se dobro prisetite svih detalja zbog kojih ste bili nervozni i zabrinuti. Imate dobar period pred sobom, izgradite barijere koje neće dozvoliti da se loše stvari ponove. Mars, vladar vašeg materijalnog stanja je uz vas, tako da je moguć veći priliv novca.


U ovom broju još i …

  • ENRIKO VERDOŠA, DIREKTOR SEKTORA ZA KORPORATIVNO I INVESTICIONO BANKARSTVO UNIKREDIT BANKE SRBIJA Krediti za hitne infrastrukturne investicije
  • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
  • OTVOREN REGISTAR UGOVORA O FINANSIRANJU POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE U AGENCIJI ZA PRIVREDNE REGISTRE Budući rod kao garancija za ispunjenje obaveza poveriocu
  • DVE I PO DECENIJE POSLOVANJA KOMPANIJA KTITOR OBELEŽILA KONKURSOM ZA MLADE DIZAJNERE Ktitor novih ideja
  • ELEKTRONSKA PLAĆANJA „Tajno oružje” u borbi protiv sive ekonomije
  • GODIŠNJA PRES KONFERENCIJA BOŠ GRUPE Boš Srbija zapošljava nove radnike i uvodi treću smenu
  • VEŠTINA KOMUNIKACIJE Konfliktologija
  • POSLOVNA SAZNANJA Mentor i menti
  • DR VESNA MATIĆ: FINANSIJE SRPSKE (2) Veština Čedomilja Mijatovića
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2015.
Podelite ovaj tekst: