MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za oktobar

Ovan

Vi ste samouvereni kao i uvek. Imaćete dosta snage da izgurate sve što ste planirali tokom meseca. Iako je ovo bila teška godina, niste raspoloženi za stopiranje velikih projekata. Razmislite, jer obično vi prvi pokrećete stvari, a mogli biste inicijativu ponekad i drugima da ostavite. Posle oktobra ulazite u mirniji period.

Bik

Greške koje ste pravili ranije sada biste mogli da ispravite. Važan je odnos sa poslovnim partnerima posebno ako su to stranci koji neće da pokažu milost ili diplomatiju, već će biti strogi i zahtevni. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa raskinuće poslovni dogovor, jer ne žele da budu pod prevelikim pritiskom autoriteta. Vodite računa, jer je ovo povoljniji period od narednih meseci.

Blizanci

Ovo je veoma važan mesec za sve Blizance jer će profesionalna sudbina biti na prekretnici. Ukoliko imate dugovanja, onda gledajte da ih vratite i da krenete boljim putem. Imate volju da radite dalje i unosite nove ideje, što je svakako dobro za sve pripadnike ovog sazvežđa. To vas čini nadahnutim i spremnim za rad. Iskoristite to, jer nailazi period stagnacije.

Rak

Nije vam bitan samo novac već i prestiž. Očekujete da dobijete nagradu, unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima. Oni će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Neki će imati previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. Nemojte se štedeti, prionite na posao.

Lav

Imaćete obaveza preko glave, ako se realizuju planovi da radite sa inostranstvom. Ukoliko budete sarađivali sa Vodolijom, možete napraviti posao koji će vam se dugoročno isplatiti. Zbog svega toga ste napeti, pa bi trebalo da se bolje kontrolišete. Druga polovina meseca je otvorena za one kreativce koji vole umetnost i poslove koji donose zaradu iz te oblasti.

Devica

Ako radite u velikoj kompaniji onda ćete od nadređenih dobiti veliki zadatak. Ukoliko ste vlasnik firme bićete u prilici da napravite saradnju ili ortakluk sa osobom koja posluje sa inostranstvom. Morate da popravite finansije, u svakom slučaju. Posavetujte se sa starijima i iskusnijima ali više koristite intuiciju. Druga polovina meseca je finansijski stabilnija.

Vaga

Ovo je dobar mesec za Vage. Novac će vam biti veoma potreban, pa možete da uložite u mnoge stvari. Potrebno je da nađete brži i efikasniji način da pokrenete posao i ljude oko vas. Pazite, vaši planovi mogu biti osujećeni zbog grešaka neodgovornih ljudi sa kojima sarađujete. Druga polovina meseca je značajna jer ćete imati priliku da proširite posao.

Škorpija

Zanimljiv mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Imate odlične aspekte da se pokrenete za nove projekte. Sijate i zračite posebnom snagom i energijom. Karijera vam je u usponu. Nižete uspehe na svim planovima – i na finansijskom i na ličnom rejtingu u poslovnom svetu. Zato ćete ubrzo doći do novca koji vam je potreban za nove investicije.

Strelac

Odličnog ste raspoloženja, ali je ovo dosta naporan mesec. Od brojnih poslova koje imate možete jako da se umorite i psihički i fizički. Pokušajte da balansirate u ovim složenim situacijama jer se veliki projekti moraju završiti, a vi, svakako, ne želite da doživite neuspeh. Povoljne poslovne promene su tu, potrudite se da ih iskoristite.

Jarac

Dobro planirajte i organizujte sledeći veliki posao. Potražite pomoć Strelca jer ćete zajedno moći mnogo toga da postignete. Interes vam je zajednički i rad će se isplatiti. Druga polovina ovog meseca je dobra za one koji žele da stvore nove kontakte ili dobiju neko unapređenje. Moguće je i da ćete potpisati jedan važan ugovor, ali to neće samo od vas zavisiti.

Vodolija

Bitne su vam informacije o svim osobama koje rade u vašem okruženju, a posebno o poslu koji sledi, jer nosi velike rizike. Druga polovina meseca je dobra za one koji se bave humanitarnim radom ili nekim drugim socijalnim pitanjima. Novac dolazi od treće nedelje u mesecu. Pazite na eventualne propuste na poslu. Zato spremite nov plan akcije.

Ribe

Ovo je odličan mesec za sve koji žele da započnu nešto novo, posebno iz sfere umetnosti. Prolazna kriza ne bi trebalo da utiče na vas, da rušite ono što je dobro. Druga polovina meseca može da bude okrenuta onima koji se bave poslovima nauke i istraživačkog rada. Dobar period za odlazak u inostranstvo je tek kraj ovog meseca. Ali, ne zaboravite da obezbedite novac za realizaciju planova.


U ovom broju još i …

  • ISTRAŽIVANJE POTVRDILO DA JE LIDL POSTAO PRVI IZBOR ZA VELIKI BROJ POTROŠAČA: Srbija se izjasnila – ”DA” za Lidlove proizvode
  • VLADA I PKS OTVARAJU ZAJEDNIČKU KANCELARIJU U JERUSALIMU: Čadež u Izraelu: Jača saradnja sa rastućom digitalnom zajednicom
  • DIGITALNI VODIČ: Pandemijsko zumiranje
  • PRIMENA SAVREMENIH TEHNOLOŠKIH PROCESA U RAFINERIJI NAFTE PANČEVO: Efikasnija prerada nafte zahvaljujući digitalizaciji
  • AJA JUNG, OSNIVAČ I DIREKTOR BEOGRADSKOG FESTIVALA IGRE: Počeo je drugi čin
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. oktobra 2020.
Podelite ovaj tekst: