Milenijum zvanično osiguranje Rolerijade Plus

U subotu, 28. septembra, u periodu od 10 – 17 časova u Beogradu biće održana Rolerijada PLUS – žurka na točkićima za decu od 4 do 10 godina. Milenijum osiguranje podržaće ovaj tradicionalni događaj za mlade kao zvanično osiguranje.

Programom takmičenja predviđene su 5 takmičarskih zona, 6 rekreativnih zona, 4 zabavne zone i jedan zabavni park, na potezu od Slavije do Terazija, na svakih 200 metara.

Ovogodišnji program predviđa takmičarski i zabavni deo, ali I humanitarnu akciju i druge rekreativne sadržaje predviđene za ljubitelje razbibrige na točkovima i točkićima.

Prijava za takmičenja se vrši na sajtu rolerijade www.rolerijada.rs, a prijavljivanje je moguće i na dan takmičenja, od 9.30 časova, na licu mesta.

Milenijum osiguranje se tokom 27 godina svog poslovanja na tržištu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti i pomaže razvoj zajednice u kojoj posluje. Prethodni period obeležio je snažan fokus na podršku projektima koji promovišu zdrav i odgovoran način života, saopštili su iz kompanije.

Podelite ovaj tekst: