Nectar donirao pet miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Kompanija Nectar pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala pet miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku virusa COVID-19, u želji da pomogne da se što pre efikasnim merama spreči dalje širenje i sačuvaju životi naših građana

„Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni. Donacijom kroz našu Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života naših građana. Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici“ , ističe Mihailo Janković, direktor kompanije Nectar.

On je rekao da je sada više nego ikada važno da pokažemo prvo sebi, a onda i svima u našem okruženju da NIJE SVEJEDNO kako reagujemo, kako se ponašamo i kako štitimo sebe i druge.

Kompanija Nectar će donacijom svojih proizvoda pomoći i volonterskim centrima širom Srbije koji ovih dana vredno asistiraju našim starijim sugrađanima, ali rade i na pakovanju i distribuiranju humanitarnih paketa ugroženim građanima u našoj zemlji.

Podelite ovaj tekst: